Rivaliteit tussen Ellie en Cindy tiener on Prinxy

Rivaliteit tussen Ellie en Cindy tiener spelen op Prinxy

Het verhaal over Rivaliteit tussen Ellie en Cindy tiener

Cindy en Ellie strijden om het populairste meisje van de klas te worden. Ze gaan allebei naar dezelfde middelbare school, maar er is slechts plaats voor één populair meisje - ben je benieuwd wie onze winnaar wordt? Laten we erachter komen door dit geweldige spel voor meisjes te spelen genaamd Ellie And Cindy Teen Rivalry!

De middelbare school kan een absolute jungle zijn, maar net als al het andere in het leven kan het een stuk eenvoudiger zijn als je een manier vindt om het voor je te laten werken. Het kan helpen om het populairste meisje op de middelbare school te zijn. Zowel Ellie als Cindy doen er alles aan om de titel te winnen. Ze zijn mooi en getalenteerd en ze slagen er altijd in om met elkaar te concurreren, maar deze keer hebben ze jouw hulp nodig. Het is tijd voor talenten, zijn ze klaar om indruk te maken?

Een van de ongeschreven regels van "Hoe word je het populairste meisje op school" is om zoveel mogelijk jezelf te zijn . Dat wil zeggen, wat je ook doet om indruk te maken op het publiek... zorg dat het er moeiteloos en natuurlijk uitziet. Ben je nu al benieuwd wat voor echt talent elk van hen in de competitie zal gooien? Ga je gang, blijf dit leuke prinsessenspel online spelen op Prinxy.app en kom erachter.

Cindy staat bekend om haar geweldige schoonmaakvaardigheden en laten we eerlijk zijn, iedereen houdt van een schoon klaslokaal. Was de vuile ramen, verzamel de restjes op de vloer en plaats ze in de prullenbak, stof de bureaus af, ruim het kluisje op en veeg het bord schoon. Goed gedaan dames! Het klaslokaal is helemaal mooi en schoon en klaar om indruk te maken op Cindy's klasgenoten. Laten we vervolgens eens kijken wat Ellie van plan is te doen om de weegschaal in haar voordeel te laten doorslaan!

Ellie staat bekend om haar stylingskills. Haar talent verwijst natuurlijk naar het stylen van haar dagelijkse outfits, maar het verfraaien van een klaslokaal kan niet veel anders zijn... of toch? Word binnenhuisarchitect en versier samen met Ellie het klaslokaal met verse bloemen, gordijnen, kleurrijke bureaus en schattige stickers. Voeg dan een leuk bericht toe aan het bord... dat levert wat extra punten op in het voordeel van Ellie.

Denk je dat de jury nu klaar is om het populairste meisje van de school te nomineren? Het lijkt erop dat ze wat meer moeten zien. Zo bedachten ze de meest trendy outfit challenge. Vervolg deze online wedstrijd met een verkleedsessie waarin je onze mooie schoolmeisjes kunt aankleden in trendy kleding en girly-girl accessoires. Druk dan op de volgende knop om onze winnaar te vinden.

Veel plezier met het spelen van het Ellie And Cindy Teen Rivalry Game voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle taken uit te voeren in dit vermakelijke spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schoolspellen die je moet proberen:

  1. Ollie gaat naar school
  2. Prinsessen terug naar school
  3. Ellie en Blondie terug naar school