Halloween In Het Betoverde Bos on Prinxy

Halloween In Het Betoverde Bos spelen op Prinxy

Het verhaal over Halloween In Het Betoverde Bos

Halloween is bijna hier, en dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat je het anders gaat vieren. Prinses Rapunzel daagde je uit om samen met haar te leven voor een volledige Halloween-ervaring. Ben jij dapper genoeg om samen met haar het betoverde bos in te trekken op een van de griezeligste nachten van het jaar? Speel het aankleedspel Halloween In The Enchanted Forest voor meisjes online op Prinxy.app en maak je klaar om enkele van de duisterste wezens te ontdekken die erin leven.

Raponsje's geheime wens deze Halloween is om de magische gevleugelde pixies te vinden die in het betoverde bos leven en deel te nemen aan hun enge feestmaal. De pixies staan bekend om hun Halloween-feestjes, en jij en Rapunzel staan op hun korte gastenlijst. Ga je het daar redden? Laten we de lange reis beginnen met een eerste uitdaging, een leuk aankleedspel . Blader door Raponsje's verzameling Halloween-kostuums en laat haar er een paar uitproberen. In haar garderobe vind je tweedelige kostuums geïnspireerd op de kenmerkende outfits van Harley Quinn, er zijn extravagante vampierjurken, kostuums in donkere kleuren en skeletprints, en nog veel meer. Kies je favoriete Halloween-kostuum en vul het aan met comfortabele schoenen, accessoires en een kapsel in een gedurfde kleur. Maak vervolgens de look van Rapunzel compleet met een spookachtig gezichtsontwerp dat is ontleend aan de Mexicaanse feestdag Dia De Los Muertos of Day Of The Dead. Ben je klaar voor wat meer?

Laten we dan het donkere bos in stappen en een heksenhuis binnengaan. Voltooi een reeks minigames om de weg vrij te maken en als je eenmaal binnen bent, kun je gerust je volgende Halloween-kostuum lenen uit een echte heksengarderobe. Pas haar jurken en hoge hoeden, en mis je kans niet om haar magische bezem te gebruiken. Spring erop en vlieg weg naar het hol van het wolvenmeisje. Hier kun je je puzzeloplossend vermogen op de proef stellen. Leg de stukjes van de puzzel terug op hun plaats en verwissel dan Raponsje's heksenkostuum met een wolvenmeisjesoutfit. Jullie dames zijn een stap dichter bij het huis van de pixie, maar niet voordat ze zijn ontsnapt uit het mausoleum van de banshee. Bevrijd de kleine geesten en spoken en ze zullen je belonen met een ander griezelig kostuum. Test je observatievaardigheden en reactiesnelheid en klik erop wanneer ze achter verschillende objecten op deze donkere plek verschijnen. Goed gedaan, dames! Je hebt het Halloween-feest gehaald!

Pixies wachten op je in hun open plek, sluit je aan bij het feest en bied je hulp aan! Het lijkt erop dat er wat rotte pompoenen zijn achtergebleven tussen de griezelige versieringen, help jij mee om ze te vinden? Stel je geheugen op de proef in dit online geheugenspel voor meisjes met Halloween-thema, klik op twee kaarten tegelijk om ze om te draaien en maak het bord op tijd leeg voor het komende Halloween-feest. Als de afbeeldingen op de kaarten overeenkomen, kom je een stap dichterbij om de uitdaging te winnen. Als ze niet overeenkomen, onthoud dan hun plaats en beproef uw geluk met een andere set kaarten. Daarna kunt u doorgaan en de volgende taak uitvoeren. De pixies kunnen jouw hulp gebruiken bij het versieren van de tuin voor hun Halloweenfeest. Doorloop alle griezelige decoraties die beschikbaar zijn in dit gratis te spelen decoratiespel en kies de lichtslingers, jack-o-lanterns, kaarsen, bloemen en alle decoraties die je leuk vindt om de tuin van het elfje te laten schrikken voor het Halloween-feest!

Met zoveel uitdagende taken en heel veel kostuums om uit te kiezen, is Halloween In The Enchanted Forest een van de beste aankleedspellen voor de feestdagen die je kunt vinden op Prinxy.app. Speel het vandaag nog!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit spel voor meisjes met Halloween-thema te voltooien.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen die je zou moeten proberen:

  1. Mijn Halloween-make-up
  2. Spooky Friends-avontuur
  3. Prinsessen Halloweenfeest