E-girl Mode Meiker on Prinxy

E-girl Mode Meiker spelen op Prinxy

Het verhaal over E-girl Mode Meiker

Vandaag worden jullie getalenteerde dames uitgedaagd om een geweldig spel voor het maken van poppen te spelen. Het thema is geïnspireerd op een zeer populaire modestijl op TikTok en je zult er dol op zijn. Dus ben je klaar om de esthetiek van je e-girl te creëren in het E-girl Fashion Meiker- spel voor meisjes?

Net als bij alle spellen voor het maken van poppen die je heel goed kent, begint ook dit spel met een creatieve taak waarbij je het uiterlijk van je model kunt aanpassen. Bekijk je opties en beslis over haar gelaatstrekken, en verras haar vervolgens met een prachtig kapsel. Bouw het door de linker- en rechterkant van het kapsel van je e-girl te kiezen. Geweldig, laten we nu spelen met de haarkleur van dit meisje. Het kapsel van een e-girl wordt gekenmerkt door zachte pasteltinten en kenmerkende strepen in contrasterende tinten, vaak ook versierd met accessoires, zoals vlinderclips en scrunchies.

Behandel vervolgens haar iconische make- uplook. Het is een van de belangrijkste onderdelen van de look, dus doe het goed. E-girls kiezen vaak voor zware zwarte gevleugelde eyeliner, felle blos over hun wangen en neus, en kleine tijdelijke tatoeages onder hun ogen. Voltooi haar make-up met een mooie lippenstiftkleur en ga dan verder en creëer een unieke mode-look voor je e-girl. Mix en match voor haar look coole en gothic maar ook zachte en schattige items om haar outfit van de dag te creëren.

Ga verder met dit leuke aankleedspel , duik in haar trendy garderobe en kijk welke items je kunt selecteren om haar aan te kleden. Er zijn shirts en baggy t-shirts om uit te kiezen, er zijn jeans, korte broeken en plooirokken die je kunt gebruiken om de unieke outfit van deze e-girl te creëren. Draag T-shirts uit de jaren 90 over coltruien en gestreepte t's, combineer de gekozen top met je favoriete broek en coole sneakers. Wees creatief en ontwerp de adembenemende #egirl esthetische look van je model.

Veel plezier met het online spelen van het E-girl Fashion Meiker-spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit online poppenmaakspel voor meisjes te voltooien

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie TikTok-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. E-Girls-transformatie
  2. Zusters Gezellige Tijden
  3. Schurken tegen racisme