TikTok Girls versus Likee Girls on Prinxy

TikTok Girls versus Likee Girls spelen op Prinxy

Het verhaal over TikTok Girls versus Likee Girls

Marinette en Tiana zijn super beroemd op sociale media. Marinette is een van de meest populaire influencers op TikTok en Tiana is een Likee-fan. Welke van hen is volgens jou de bekendste? Laten we er samen achter komen tijdens het spelen van het TikTok Girls Vs Likee Girls aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

We beginnen het plezier met TikTok 's favoriet, Marinette ! Ze vindt het heerlijk om haar fans bezig te houden met haar zang, dans en minivideo's. Op dit moment bereidt ze zich voor op het maken van een nieuwe video voor haar volgers, en ze heeft jouw hulp nodig bij het kiezen van haar outfit. Ga samen met haar aan de slag met dit online aankleedspel voor meisjes en kijk welke TikTok-geïnspireerde look je voor haar kunt samenstellen. Er zijn ook tal van crop tops voor meisjes om uit te kiezen, hoodies en anime-shirts. Combineer je favoriet met een spijkerbroek, wijde joggingbroek of een plooirok. Zoek vervolgens naar een paar sneakers die bij de gekozen outfit passen, en vergeet niet om ook een nieuw kapsel voor de schattige Marinette te kiezen. Het haar kan van een VSCO-meisjeslook of een e-girls-look zijn. Goed gedaan, dames!

Laten we vervolgens ook de influencer-garderobe van Tiana ontdekken. Deze Disney-prinses is erg actief op Likee . Ze maakt vaak haar- en make-uptutorials voor haar volgers en ze integreert graag funky video-effecten in de video's die ze op dit platform deelt. Ze staat op het punt een nieuwe beautyvideo te maken voor haar publiek. Help jij haar een handje? In dit online make-upspel voor meisjes kun je prinses Tiana helpen met haar make-up van de dag terwijl je enkele van haar geweldige schoonheidstrucjes ontdekt. Ze vindt het heerlijk om haar make-uplooks te beginnen door haar wenkbrauwen te doen. Tiana zegt dat dit haar helpt bij het contouren van haar gezicht, dus je moet ook met deze taak beginnen. Breng een veelkleurige of glinsterende oogschaduw aan op haar ogen, combineer met een laagje mascara, een natuurlijke lippenstifttint en vergeet niet om ook wat blos op haar wangen te gebruiken. Als je klaar bent met Tiana's make-up, kun je doorgaan naar de volgende pagina van het spel en de coolste outfit vinden die ze vandaag kan dragen.

Concurrenten op sociale media en beste vrienden in het echte leven, Marinette en Tiana nemen je mee op een leuk avontuur achter de lenzen in dit online spel voor meisjes met een social media-thema genaamd TikTok Girls Vs Likee Girls . Speel het vandaag nog online op Prinsy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie meisjesspellen je moet eens kijken:

  1. Wat ik zou dragen als ik een…
  2. Fotogramliefhebbers verrassen
  3. Prinsessen Fotogram Verhalen