Kardashians spookachtige make-up on Prinxy

Kardashians spookachtige make-up spelen op Prinxy

Het verhaal over Kardashians spookachtige make-up

Halloween staat voor de deur en dit jaar ben je uitgenodigd om het te vieren met drie beroemde zussen. Kim Kardashian, Kylie Jenner en Kendall Jenner maken hun looks klaar voor hun aanstaande Halloween-feest, en jullie dames kunnen meedoen aan de voorbereiding in het Kardashians Spooky Make Up celebrity-spel voor meisjes. Ga aan de slag en laat je inspireren voor je eigen griezelige Halloween-kostuum!

Zoals je misschien al weet, doen de Kardashians elk evenement in stijl en het Halloween-feest vormt daarop geen uitzondering. Naast de enge versieringen die ze gebruiken om hun huizen te decoreren voor de donkerste nacht van het jaar, zorgen ze er ook voor dat ze de nieuwste kostuums kiezen voor het Halloween-feest. Maar dit jaar besloten ze nog verder te gaan met hun uiterlijk, dus gaan ze hun kostuums compleet maken met griezelige gezichtsontwerpen. En oh boy, ze hebben vast supercoole ideeën! Maar ze kunnen je hulp gebruiken, en hier stap je in als hun persoonlijke visagist.

Speel dit gloednieuwe make-upspel met Halloween-thema voor meisjes genaamd Kardashians Spooky Make Up , en bereid je voor om Kendall Jenner, Kylie Jenner en Kim Kardashian te helpen met hun Halloween-make-uplooks! Selecteer het eerste meisje dat je als eerste wilt helpen voorbereiden en volg dan onze stapsgewijze instructies om de spookachtige look te creëren. Elke realityster biedt twee unieke griezelige make-upopties waaruit je kunt kiezen, en je kunt degene kiezen die je opnieuw wilt maken. Volg vervolgens de stapsgewijze instructies om het te maken. Sommige spookachtige gezichtsontwerpen zijn complexer en vereisen veel geduld en wat meer cosmetica, terwijl de andere eenvoudiger te maken zijn, maar wat meer precisie vereisen. Neem de tijd, teken de perfecte lijnen, breng sprankelende edelstenen en nepwimpers aan voor een complete, dramatische look.

Daag jezelf uit om alle zes de looks uit dit online make-upspel met Halloween-thema voor meisjes na te maken. Laat je eigen Halloween-look inspireren door deze populaire beroemdheden en voel je vrij om je creaties te delen met je BFF's! Veel plezier met het online spelen van Halloween-spellen op Prinsy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen die je zou moeten proberen:

  1. Halloween-stylist
  2. Mijn Halloween-make-up
  3. Halloween In Het Betoverde Bos