Polynesische Princess Tropical Sweet Sixteen Party on Prinxy

Polynesische Princess Tropical Sweet Sixteen Party spelen op Prinxy

Het verhaal over Polynesische Princess Tropical Sweet Sixteen Party

Bereid je dansschoenen voor, het is feest! Dit jaar viert Moana haar sweet 16. Ze is er gek op! Jij bent een van de speciale gasten, dus begin gewoon met het Polynesian Princess Sweet Tropical Sixteen Party- spel voor meisjes om mee te doen!

Moana's verjaardagsfeestje wordt klein, maar haar beste vrienden zullen er zeker zijn. Ariel en Elsa zijn van plan het beste feest voor hun vriend te organiseren en ze kunnen je helpende hand gebruiken. Doe je mee? Ze hebben al alle versieringen meegenomen, maar ze hebben jou nodig om alles op de juiste plek te leggen. In dit online kamerdecoratiespel voor meisjes word je interieurontwerper en mag je Moana's slaapkamer omtoveren tot een mooie feestlocatie. Bekijk de opties die tot uw beschikking staan en vul de kamer met kleurrijke ballonnen, veel verjaardagscadeaus en ga dan om met de kleurrijke candybar. Het verjaardagsfeestje is niet compleet zonder een indrukwekkende verjaardagstaart, cupcakes, koekjes en fruitige drankjes voor onze jarige en haar gasten.

Nu de kamer is ingericht voor Moana's Sweet 16-feest, kun je verder gaan en ons feestvarken helpen haar outfit voor de grote dag uit te kiezen. Blader door haar chique garderobe gevuld met prinsessenjurken, trendy crop-tops, wijd uitlopende broeken en prachtige designhakken, en kijk hoe je ze kunt mixen en matchen. Vraag Moana om de verschillende combo's die je maakt te passen en kies vervolgens de winnende look voor onze mooie meid. Je kunt het zekere voor het onzekere nemen en een prachtige geborduurde feestjurk uitkiezen of je kunt het risico nemen en een opvallende look creëren.

Ben je klaar voor wat meer? Durf door te gaan met het spelen van dit prinsessen-aankleedspel en bereid je voor op een nieuwe mode-uitdaging. Vervolgens mag je ook Moana's mooie gasten aankleden. Er zijn een aantal prachtige opties in de garderobe van Elsa en Ariel en jij kunt ook beslissen over hun feestlooks! Gaan ze voor vloervegende jurken of maken ze indruk met de mooiste cocktailjurken? Wat je ook kiest, accessoriseer hun feestlooks met de juiste schoenen, sprankelende sieraden en nieuwe kapsels.

Veel plezier met het vieren van Moana's Tropical Sixteen Party op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online prinsessenspel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Moana-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Prinses Droombaan
  2. Ellie bezoekt Polynesië
  3. De dromerige zomer van Curly