Elsa en Moana wisselen studenten uit on Prinxy

Elsa en Moana wisselen studenten uit spelen op Prinxy

Het verhaal over Elsa en Moana wisselen studenten uit

Elsa en Moana deden mee aan het studentenuitwisselingsprogramma en ze werden allebei uitgekozen om in het buitenland te studeren. Het is tijd dat ze hun koffers pakken en zich klaarmaken voor een heel jaar in het buitenland. Vergezel jij ze in deze unieke ervaring? Speel dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes genaamd Elsa en Moana Exchange Students en leer meer over buitenlandse culturen en mensen.

In dit online prinsessenspel ga je prinses Elsa vinden die studeert aan de Universiteit van Bergen in Noorwegen, en prinses Moana die studeert aan de Hawaii Pacific University. Onlangs lanceerden deze twee universiteiten een uitwisselingsprogramma voor studenten en de meisjes besloten zich in te schrijven. Studenten van de ene universiteit kunnen naar de andere komen om te studeren, te reizen en meer te leren over buitenlandse culturen en mensen. Klinkt cool, hè? De meiden zijn zo enthousiast over deze nieuwe ervaring en ze kunnen jouw deskundige advies goed gebruiken om erbij te horen! Ga met ze aan de slag met het Elsa en Moana Exchange Students- spel en kijk welke chique uni-looks je voor ze kunt samenstellen!

Elsa landde op Hawaï, maar kwam erachter dat ze niet de juiste kleren heeft voor het warme weer op het eiland. Ze moet zich omkleden voordat ze naar de universiteit gaat, en jij kunt haar daarbij helpen. Ga aan de slag met dit online aankleedspel voor meisjes, gluur in Elsa's kleurrijke kleerkast en help haar zich aan te kleden voor haar eerste dag op de Hawaii Pacific University. Er zijn veel topjes en rokken met bloemenprint, spijkerbroeken die je kunt combineren met lange geruite overhemden, verfraaide gladiatorensandalen en schooltassen naar keuze. Kies een nieuw kapsel voor onze geliefde IJskoningin en maak haar schoollook compleet met een bloemenhoofdband en een paar mooie zonnebrillen. Goed gedaan, dames!

Laten we vervolgens Vaiana helpen bij het kiezen van haar outfit van de dag! Brrr, het weer is veel te koud voor onze prinses. Ze moest haar zomergarderobe opgeven en vervangen door truien, jassen en kniehoge laarzen. Blader door Moana's herfst-wintergarderobe, mix en match de jurken met lange mouwen met je favoriete laarzen met hoge hakken en een geruite jas, en maak haar klaar om de nieuwe collega's in stijl te ontmoeten. Bind haar haar in een gevlochten paardenstaart of style het in speelse krullen, en vergeet niet om haar laatste look te accessoriseren met gebreide sjaals en leren handschoenen.

Veel plezier met het spelen van het Elsa en Moana uitwisselingsstudenten aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schoolmodespellen die je zou moeten bekijken:

  1. Schurken School OOTD
  2. Prinsessen College Girls
  3. Eliza en Goldie College Girls