Jenner Sisters Spookachtige kapsels on Prinxy

Jenner Sisters Spookachtige kapsels spelen op Prinxy

Het verhaal over Jenner Sisters Spookachtige kapsels

Het is het Halloween-seizoen en iedereen ging dit jaar uit zijn dak met hun kostuums! Maar niet zo gek als de meisjes in de familie Kardashian-Jenner. Ze zijn vastbesloten om de schijnwerpers te stelen met hun spookachtige kostuums, dus vroegen ze de beroemde Kanye West om hen te helpen omgaan met hun angstaanjagende Halloween-looks. Jullie dames kunnen meedoen aan de voorbereiding in het Jenner Sisters Spooky Hairstyles- spel voor beroemdheden voor meisjes. Speel het vandaag nog en laat je inspireren voor je eigen griezelige Halloween-look!

Ook al is het misschien heel moeilijk voor je om het te geloven, Kanye West is echt getalenteerd als het gaat om haarstyling. Hij houdt zich al jaren bezig met de dagelijkse kapsels van Kim, en nu ging hij met plezier de uitdaging aan om ook zijn schoonzussen te stylen. Kendall Jenner en Kylie Jenner richten zich op buitengewone kapsels, en jullie meisjes zijn uitgenodigd om jullie tips en trucs te halen uit dit online haarspel voor meisjes.

Speel dit gloednieuwe haarspel met Halloween-thema voor meisjes genaamd Jenner Sisters Spooky Hairstyles , en bereid je voor om Kendall Jenner en Kylie Jenner te helpen met hun Halloween-haarstijlen! Selecteer eerst het eerste meisje dat je wilt helpen voorbereiden en vervolgens een kapsel uit de drie opties die je tot je beschikking hebt. Begeleid Kanye West vervolgens stap voor stap terwijl jullie tweeën het proberen te creëren. Knip, kam, style en creëer volumineuze en unieke kapsels voor uw beroemde klanten. Als je de hairstyling-taak hebt voltooid, kun je ook je stylist-vaardigheden op de proef stellen en ook hun Halloween-kostuums kiezen. In dit online aankleedspel voor meisjes vind je veel griezelige kostuums om uit te kiezen. Tussen alle opties vind je Wonder Woman-kostuums en accessoires, pompoenmeisjeskostuums, Spider Girl-jumpsuits en nog veel meer. Vergeet niet om hun griezelige uiterlijk ook af te maken met dramatische schminken.

Daag jezelf uit om alle zes kapsels uit dit online Halloween-spel voor meisjes na te maken. Laat je eigen Halloween-look inspireren door deze populaire beroemdheden en voel je vrij om je creaties te delen met je BFF's! Veel plezier met het online spelen van Halloween-spellen op Prinsy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen die je zou moeten proberen:

  1. Kardashians spookachtige make-up
  2. Halloween In Het Betoverde Bos
  3. Prinses Halloween Make-up Tutorial