Schurken tegen racisme on Prinxy

Schurken tegen racisme spelen op Prinxy

Het verhaal over Schurken tegen racisme

Zelfs enkele van de gemeenste schurken zijn tegen racisme en ze besloten zich aan te sluiten bij de dagelijkse Black Lives Matter-protesten die in de VS plaatsvinden. Ben je klaar om te leren wie ze zijn? Doe dan mee met dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes genaamd Villains Against Racism !

Harley Quinn, Maleficent, de Boze Koningin en Ursula hebben hun protestborden klaar en ze moeten gewoon afrekenen met hun nonchalante uiterlijk. En hier zijn je modevaardigheden nodig. Doe mee met het antiracistische protest samen met onze modieuze schurken en kijk welke prachtige casual looks je voor elk van hen kunt samenstellen tijdens het spelen van dit geweldige aankleedspel voor meisjes genaamd Villains Against Racism.

De eerste in de rij is Harley Quinn . Deze adembenemende slechterik is deze zomer gek op tanktops en kleurrijke leggings. Zet twee van je favorieten bij elkaar en match je selectie vervolgens met een stoer leren jack en een paar sneakers. Houd haar veilig met een modieus stoffen masker en maak haar look af met een leren choker.

Laten we nu eens kijken welke coole look je kunt creëren voor Maleficent . Ze houdt meer van leren tops die ze graag combineert met zwarte leggings of leren rokken. Laat haar al je favoriete combo's passen en combineer de gekozen outfit vervolgens met een colbert versierd met metalen epauletten of met een gevederde blazer. Doe een statement ketting om haar nek en kies dan een bord met een krachtige boodschap erop en ze is klaar om in stijl de straat op te gaan.

De volgende schurk in de rij is niemand minder dan The Evil Queen . Veel denim items en trendy sneakers domineren de casual garderobe van deze koningin en dames zullen zeker iets cools voor haar vinden om vandaag te dragen. Ga je gang en bouw Ursula 's look rond de schattigste stoffen maskers die ze bezit... een blitse zeemeermin-geïnspireerde masker natuurlijk.

Houd er rekening mee dat er slechts twee regels zijn die u moet volgen om ze klaar te maken voor de lange sessie van protesten op straat van vandaag: de schoenen moeten tot de meest comfortabele behoren omdat ze kilometers kunnen lopen, en stoffen maskers mogen niet ontbreken omdat ze ze beschermen tegen het COVID-19-virus.

Veel plezier met het spelen van het aankleedspel Villains Against Racism voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door de categorietabbladen te bladeren in dit online aankleedspel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schurkenspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Guestzilla schurk
  2. Schurk's moderne make-over
  3. Harley wil een prinses zijn