Het verhaal over __naam__

Als jullie dames net zoveel van de online mode-uitdagingen houden als wij, dan moeten jullie ons gloednieuwe aankleedspel voor meisjes spelen! De game is geïnspireerd op de TikTok-trend #whatidwear , en tijdens het spelen word je uitgedaagd om prinses Jasmine te helpen bij het verkennen van eigenzinnige verkleedideeën om haar eigen video voor de uitdaging te maken. Ga aan de slag met " What I'd Wear If I Were A… " en kijk welke coole outfits je kunt samenstellen voor onze zwartharige prinses!

Maar laten we eerst eens kijken naar de zes situaties waar prinses Jasmine rekening mee hield voor deze mode-uitdaging. Lees haar ideeën aandachtig en help haar vervolgens de juiste outfit voor elk van hen te kiezen! Euh, la la! Het lijkt erop dat ze er in grote stijl aan begint! Dus hier komt de eerste taak voor jou. Wat zou ze dragen als ze... een erfgename van een miljonair was? Dat zou gemakkelijk moeten zijn! Een designerjurk, dure hoge hakken, diamanten juwelen en een perfect kapsel. Weelde is het label dat haar gekke rijke prinsessenoutfit zou moeten weerspiegelen! Wees vervolgens klaar om uit het gewone te stappen! Voel je uitgedaagd om haar te verkleden als een circusacrobaat! Combineer je favoriete topje met pailletten met een tutu-rokje of met een chique short afgezet met imitatieveren en maak haar circusmeisjeslook compleet met oversized oorbellen met kwastjes. Vergeet niet om ook de juiste rekwisieten voor haar te selecteren. Twee van de zes outfits zijn down. Ben je benieuwd wat de derde op haar lijst is?

Blijf dit online prinsessenspel spelen en help haar bij het kiezen van haar volgende outfits, de raketwetenschapper! Prinses Jasmine is een echte fashionista in hart en nieren, dus zelfs als het werk serieus is, zou ze haar outfits up-to-date houden met de laatste trends. In de wetenschappersgarderobe van Jasmine vind je een indrukwekkende selectie trendy gelaagde outfits met safarishorts, minirokjes van kleurpotlood, overhemden, blouses met NASA-prints en blazers. Laat haar degene proberen die je het leukst vindt, kies de winnende wetenschapperoutfit voor haar uitdaging en versier deze met leren laarzen en op wetenschap geïnspireerde sieraden. Goed gedaan dames! Zoek vervolgens de juiste trenchcoat of geruite jurk voor haar detective-tienerlook en kijk welke coole outfit in aardse kleuren je kunt samenstellen voor haar safari-outfit. Heb je nog ideeën voor nog een look? Blijf dit online modespel spelen en wees voorbereid op een verrassing!

De zesde outfit die ze nodig heeft voor haar video daagt je uit om de coolste festivallook te creëren. Ze treedt op als DJ, en je kunt zo gek doen als je wilt! Je kunt kiezen voor crop tops, latex minirokjes, spaghettijurkjes of zelfs minijurkjes met speelse uitsparingen. Instrumenten en een microfoon zijn een must, dus zorg ervoor dat je er een paar uitkiest!

Perfect, laten we nu deze coole outfits in een virale video stoppen en kijken of prinses Jasmine de #whatidwear- uitdaging op TikTok kan winnen. Veel plezier met het spelen van de beste aankleedspelletjes voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn drie TikTok-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. E-girl Mode Meiker
  2. E-girls transformatie
  3. Cyberpunk-kapsels 2200