Prinsessen Modeoorlogen: Boho versus jurken on Prinxy

Prinsessen Modeoorlogen: Boho versus jurken spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsessen Modeoorlogen: Boho versus jurken

Kijk uit! Er komt een modeoorlog! Boho chic en blitse jurken gaan vandaag de strijd aan. Welke stijl denk jij dat het gaat winnen? Laten we het uitzoeken in het aankleedspel Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns voor meisjes!

Onze jonge fashionista's, prinsessen Belle en Merida, zijn gek op totaal andere kleding. Terwijl de een houdt van sportief chic, is de ander helemaal weg van pailletten en heel veel glitters. De één houdt van sneakers en wedges terwijl de ander geen genoeg kan hebben van hoge hakken. Het geschil tussen hun verschillende modestijlen staat in de schijnwerpers en vandaag gaan ze uitzoeken wie een coolere stijl heeft. Jullie getalenteerde meiden kunnen ze helpen. In dit online aankleedspel ben jij hun modeadviseur en bepaal je welke kleding ze voor de jury zullen dragen. Ben je klaar om het eens te proberen?

Druk op de afspeelknop om mee te doen en bereid je voor om te ontdekken wie als eerste in de rij staat om jouw unieke stylingvaardigheden te ontdekken. Dit prinsessenspel begint met een snelle inval in Belle's geweldige garderobe. Al op het eerste gezicht zul je merken dat ze de voorkeur geeft aan boho- en hiphopkleding, waarbij ze zich sportief en cool tegelijk voelt. Maar wacht even om de verscheidenheid aan kleding in haar garderobe te zien... het is behoorlijk indrukwekkend! Naast geborduurde mini- en midi-jurken vind je er ook chique joggingbroeken, t-shirts en sweatshirts met trendy boodschappen, sportieve bh-topjes en meer. Als het op accessoires aankomt, is Belle de gelukkige eigenaar van de coolste schoenen op de markt. Selecteer eenvoudig een paar dat past bij de gekozen outfit. Maak vervolgens alles af met sieraden en een nieuw kapsel. Ben je klaar voor wat meer?

Neem dan gerust een kijkje in Merida's kleerkast. Speel dit online modespel voor meisjes verder, blader door Merida's garderobe en kijk welke coole look je voor onze dappere meid kunt maken. Ze houdt gewoon van elegante jurken en oogverblindende cocktailjurken, haar sieraden zijn allemaal bezet met edelstenen en haar pumps met hoge hakken hebben een designerlabel. Ze is een gloednieuw persoon als ze zulke kleren draagt en ze voelt zich zeker een filmster.

Neem alle tijd die je nodig hebt en geniet van het helpen van de twee prinsessen bij het kiezen van de beste outfits voor de modewedstrijd. Stop niet voordat u tevreden bent met het eindresultaat. Een nieuwe modestrijd staat op het punt te beginnen... wie wordt onze winnaar?

Veel plezier met het online spelen van Princesses Fashion Wars: Boho Vs Gowns op Prinxy.app

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie prinsessenspellen die je zou moeten proberen:

  1. Prinsessen K-pop Idols
  2. Prinsessen Mooi In Bloemen
  3. Prinsessen Mode En Durf Uitdaging