Maak je eigen prinses on Prinxy

Maak je eigen prinses spelen op Prinxy

Het verhaal over Maak je eigen prinses

Wat zou deze wereld zijn zonder fantasiekarakters erin? Waarschijnlijk een trieste, saaie plek, maar raad eens? Dat gaan we niet laten gebeuren. We hebben het perfecte spel om je creativiteit te trainen en samen zullen we de online wereld overspoelen met prachtige prinsessen. Ben je klaar om het eens te proberen? Laten we dan aan de slag gaan met dit gloednieuwe spel voor meisjes genaamd Make Your Own Princess en maak wat schoonheden!

Daarin ga je alle elementen van een leuk spel voor het maken van poppen ontdekken. Er zijn veel jurken en accessoires voor prinsessen om uit te kiezen, er zijn prachtige kapsels en ook gelaatstrekken die je zullen helpen de perfecte look te creëren voor je nieuwe, unieke personage. Maar laten we deze categorietabbladen eens nader bekijken, zullen we?

U kunt beginnen met het kiezen van de juiste prinsessenjurk voor uw fantasiepop. In dit prinsessen-aankleedspel vind je een indrukwekkende selectie jurken. Je zult er een aantal heel gemakkelijk herkennen omdat ze zijn geleend uit de garderobe van de Disney-prinsessen, maar er zijn enkele unieke jurken die je kunt gebruiken om een kleurrijke look voor je nieuwe pop te creëren. Blader ze allemaal door en selecteer je favoriet. Zodra de belangrijkste beslissing is genomen, ga je gang en versier je de gekozen outfit met extra grote sieraden, elegante clutches en andere accessoires die je misschien leuk vindt voor je personage.

Goed gedaan, dames! Wees nu klaar om te spelen met de unieke gelaatstrekken van je prinses. 24 oogopties zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen, 24 mondopties, 24 unieke wenkbrauwen en zelfs 12 huidtinten om uit te kiezen. Bekijk ze allemaal en pas je fantasiekarakter naar wens aan.

Veel plezier met het online spelen van dit leuke poppenmaakspel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle categorietabbladen te bladeren in dit online poppenmaakspel voor meisjes!

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Avatar Games die je zou moeten proberen:

  1. Mijn manga-avatar
  2. Word een prinses
  3. Mijn Cold Season-avatar