2 dates met modeprinses on Prinxy

2 dates met modeprinses spelen op Prinxy

Het verhaal over 2 dates met modeprinses

Deze beeldschone fashionista heeft vanavond niet één maar twee dates. Kun jij haar helpen er fantastisch uit te zien in dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes? Laten we samen met haar aan de slag gaan met het spel 2 Dates With Fashion Princess voor meisjes.

Prinses Rapunzel is een van de meest populaire prinsessen op sociale media. Ze heeft veel fans van over de hele wereld en soms kiest ze 2 gelukkige fans uit voor een 101 meet & greets-sessie. Deze keer viel haar aandacht op deze twee knappe mannen en vanavond gaat ze ze allebei ontmoeten. We hebben het over blind dates, dus ze moet er natuurlijk geweldig uitzien. Het enige probleem is dat deze mooie fashionista niet zeker is van haar outfit en hier kun je haar helpen.

Blijf dit online prinsessenspel voor meisjes spelen en help de langharige prinses om zich voor te bereiden op haar dates. Ze heeft veel te veel modieuze kleding in haar kleerkast, dus neem de tijd om ze allemaal te bekijken. Er zijn chique glitterjurken die perfect zijn voor een dansavond, er zijn vrouwelijke kanten jurken, speels bedrukte jurken die perfect zijn voor iets casuals, en er is ook een selectie spijkerjurken om uit te kiezen. Laat haar ze passen en kies de chicste om haar aan te kleden. Maak vervolgens de look af met een stijlvol kapsel en trendy accessoires naar keuze.

Goed gedaan dames! Dankzij jouw hulp is ze nu klaar om naar haar date te gaan. Veel plezier met het online spelen van het 2 Dates With Fashion Princess-spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik uw muis om door de categorietabbladen te bladeren

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Rapunzel-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Prinses vriendje tag
  2. Tijdschrift Diva: Blondie
  3. Goldie Fashionista drukke dag