Eng Lelie Halloween Aankleedspel on Prinxy

Eng Lelie Halloween Aankleedspel spelen op Prinxy

Het verhaal over Eng Lelie Halloween Aankleedspel

Het is Halloweenavond en de beeldschone Lily moet een kostuum vinden voor het griezelfeest waar ze naar toe gaat. Er zijn zoveel opties beschikbaar in haar garderobe. Kun jij haar helpen het beste Halloween-kostuum uit te kiezen? Ga aan de slag met het Scary Lily Halloween-aankleedspel voor meisjes en kijk welke enge schattige look je voor haar kunt samenstellen!

Dit aankleedspel met Halloween-thema voor meisjes is een klassiek spel voor het maken van poppen, vernieuwd naar de behoeften van 2020. Deze keer kun je het Scary Lily Halloween-aankleedspel spelen op een computer, op een smartphone en zelfs op een tablet. Hoe cool is dat? Daarin ga je veel kenmerkende categorietabbladen van de populaire spellen voor het maken van poppen mixen, zoals de optie voor het maken van kapsels, gezichtsaanpassing, huidtinten, de optie voor het maken van outfits en vele andere categorieën die je kunt ontdekken terwijl je verder komt in dit leuke spel. Maar laten we eerst een mooie huidskleur kiezen voor ons meisje. Aangezien het een Halloween-spel is, kun je zo gek doen als je wilt, een felgroene, een babyblauwe of zelfs een zoete snoeproze huidskleur kiezen voor de prachtige Lily. Beige of donkerbruine huidtinten zijn ook beschikbaar, dus je kunt het klassiek houden als je dat wilt.

Selecteer vervolgens de vorm van haar ogen, mond, neus en wenkbrauwen. Mix en match vervolgens kapsels en kleuren voor een spooktaculaire look. Nadat je klaar bent met het kiezen van de details van het fysieke uiterlijk, kun je doorgaan met zoeken naar het beste Halloween-kostuum voor schattige Lily. Het thema van het feest is eng, en dat betekent dat je zo gek kunt gaan als je wilt met haar Halloween-look.

Onder de opties die je tot je beschikking hebt in dit spel voor meisjes, vind je een haveloze heksenjurk, een rommelige trouwjurk voor een echte lijkbruid-look, een verbandkostuum voor een mummie-look, een duivels-latexkostuum en nog veel meer. Kies uit een brede selectie kant-en-klare klassiekers, of maak je eigen modieuze creatie door simpelweg de verschillende onderdelen te mixen en matchen in adembenemende spookachtige looks. Vergeet niet dat je ook de kleuren kunt veranderen van de kledingstukken die je op Lily wilt gebruiken. Naast jurken kun je ook losse kledingstukken vinden, zoals tops en rokken, cosets en capes. Versier Lily's enge Halloween-look met hoge heksenhoeden, ooglapjes, kronen met spikes, oorbellen en kettingen naar keuze.

Zet Lily op een griezelige achtergrond voor een meer dramatische look, of neem haar mee om te trakteren of te trakteren door de buurt. Veel plezier met het spelen van het aankleedspel Scary Lily online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen die je zou moeten proberen:

  1. Spooky Friends-avontuur
  2. Witchy moderne transformatie
  3. Prinses Halloween Make-up Tutorial