Prinsessen Black Friday Rush on Prinxy

Prinsessen Black Friday Rush spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsessen Black Friday Rush

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de grootste uitverkoop van het jaar, maken de Disney-prinsessen zich klaar om in stijl de winkelcentra te bezoeken. De winkelmarathon begint vanavond met een online winkelsessie, maar zodra de winkelcentra opengaan, gaan ze ook offline winkelen! Ze maakten grootse plannen tijdens het Thanksgiving-diner. Het enige dat ze nog hoeven te doen, is een paar comfortabele, chique outfits kiezen voor hun shopping spree. Kom en help ze beslissen wat ze moeten dragen om aan de slag te gaan met het spel Princesses Black Friday Rush voor meisjes!

Black Friday is een informele naam voor de vrijdag na Thanksgiving Day in de Verenigde Staten. De dag erna wordt Thanksgiving beschouwd als het begin van het kerstinkopenseizoen in de Verenigde Staten en wordt gekenmerkt door enorme verkopen die maar één keer per jaar plaatsvinden. Maar in tegenstelling tot Thanksgiving, dat vooral in de Verenigde Staten wordt gevierd, gebeurt Black Friday bijna overal ter wereld. Zelfs in de fantasiewereld, waar Elsa, Ariel en Rapunzel wonen. Onze fashionista's lieten de kans niet voorbijgaan om hun seizoensgarderobe bij te werken met de laatste modetrends, zeker nu alles in de uitverkoop is. Ze maken zich klaar om de hele dag te gaan winkelen, en hier is uw hulp nodig. Ga aan de slag met het aankleedspel Princesses Black Friday Rush voor meisjes en kijk welke adembenemende looks je kunt samenstellen voor onze trendy meiden!

Aangezien de dag erg lang gaat worden, raden we je ten zeerste aan om hun outfits van de dag rond de schoenen te bouwen. In dit prinsessenspel heb je veel comfortabele maar chique schoenen tot je beschikking. Er zijn witte sneakers, loafers met studs en zelfs kleurrijke Oxford-schoenen in hun garderobe. Natuurlijk kun je ook een indrukwekkende selectie hoge hakken vinden als je je gek genoeg voelt om hakken aan te bevelen bij het winkelen. Dus zodra de belangrijkste beslissing is genomen, kies je uit de indrukwekkende selectie coole outfits en designeraccessoires je favorieten! Haast je! De Black Friday-pret staat op het punt te beginnen!

Veel plezier met het spelen van het Princesses Black Friday Rush -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Shopping-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Ellie Window Shopping
  2. Prinses boodschappentas
  3. Black Friday: winkelgekte