BFF's Prinsessen Kerstmis on Prinxy

BFF's Prinsessen Kerstmis spelen op Prinxy

Het verhaal over BFF's Prinsessen Kerstmis

Vrolijk kerstfeest, lieve meiden! U zult het er zeker mee eens zijn dat Kerstmis de gelukkigste feestdag van het jaar is! Het is een magische tijd om omringd te zijn door vreugde, familie en vrienden. In het BFFs Princesses Christmas- spel voor meisjes vind je drie Disney-prinsessen die erg van Kerstmis houden. Ze komen altijd samen voor de wintervakantie en hebben het fantastisch samen, en dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Help jij ze om zich voor te bereiden om Kerst in stijl te vieren?

Ga aan de slag met dit online vakantiespel voor meisjes en begin hun voorbereiding op de wintervakantie met een uitdagende decoratietaak. Met nog maar een paar dagen te gaan tot kerstavond, besloten ze de cadeaus die ze tussen hen gaan uitwisselen in te pakken, en hier kun je ze helpen. Zijn jullie dames klaar om deze eerste uitdaging aan te gaan die ze voor jullie hebben voorbereid? In dit online kerstdecoratiespel vind je alles wat je nodig hebt om hun cadeaus een feestelijke uitstraling te geven. Kies uit een grote verscheidenheid aan inpakpapier en strikken met een kerstthema, je favorieten, en pak voor elke prinses een uniek cadeau in. Als je deze creatieve taak eenmaal hebt volbracht, kun je doorgaan en ook je vaardigheden als modeontwerper bewijzen!

Vervolgens word je uitgedaagd om Ariel, Belle en Elsa te helpen bij het kiezen van hun feestelijke uiterlijk voor het komende kerstfeest! Blijf dit online spelen verkleedspel voor meisjes, blader door hun koninklijke kleerkasten en help elke prinses haar beste jurk en opvallende accessoires voor het evenement te vinden! Voor Belle kun je een prachtige blauwe jurk kiezen die haar perfecte vormen accentueert, of je kunt een klassieke rode jurk kiezen met witte rand van imitatiebont rond het korset. Voor Elsa kun je haar kenmerkende blauwe jurk kiezen, of je kunt haar uit haar comfortzone halen en iedereen verrassen met een adembenemende look. Een elegante one-shoulder jurk met gouden details zal een verrassende keuze zijn, vind je ook niet? Vergeet niet Elsa's laatste jurk te voorzien van een stijlvol kapsel en sprankelende sieraden. Last but not least, kijk ook welke chique feestlook je voor prinses Ariel kunt samenstellen!

Veel plezier met het online spelen van het BFFs Princesses Christmas -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Manie van kerstcadeaus
  2. Prinsessen in Kerstland
  3. Twaalf dagen Kerstmis voor prinsessen