Het verhaal over Make-upstudio - Halloween

Meisjes, zijn jullie klaar om een adembenemende Halloween-make-uplook te rocken? We brengen je de griezeligste Halloween-looks geïnspireerd door drie beroemde TikTokers in onze gratis te spelen Makeup Studio - Halloween-game . Bekijk ze gewoon door aan de slag te gaan met ons gratis te spelen vakantiespel voor meisjes! Van schurken tot Monster High-personages, je vindt trendy Halloween-esthetiek in onze game. Speel het vandaag nog!

Spookachtige Halloween-make-up is niets om je voor te schamen. Het is een geweldige manier om de wereld te laten weten dat je niet bang bent voor monsters, maar monsters zijn bang voor jou. En zo zou het met elke make-up moeten zijn: ze zouden een houding moeten hebben zoals deze op DC Comicon-schurk geïnspireerde look. Met een opvallende mix van gedurfde kleuren en een coole tatoeage die net dat beetje extra geeft terwijl je de hele nacht in de schijnwerpers staat, heeft dit kostuum alle kenmerken van je droomoutfit. Durf het af te maken met spinnenoorbellen en een op Poison Ivy geïnspireerde groene hoofdkrans. Ben je klaar voor wat meer?

Het is tijd om je handen vuil te maken met Olivia, die deze Halloween in stijl wil vieren. Je helpt haar om de perfecte make-uplook te creëren terwijl je onderweg geniet van een paar griezelige verrassingen. Met behulp van ons make-upspel kun je een opwindende maar unieke look voor Olivia creëren. Ze wil dat het een beetje gemeen is, dus ga je gang en kies uit alle opties die we speciaal voor haar hebben voorbereid! Er zijn gedurfde kleuren, speelse ontwerpen, lange puntige nagels in elektrische kleuren en heksachtige accessoires die gemengd worden om een adembenemende Halloween-look te creëren. Wat ga je voor haar kiezen?

Zijn jullie klaar voor nog meer make-upplezier, meiden? Aangezien je onze eerste en tweede make-upgame in de Makeup Studio - Halloween-game hebt gespeeld, weet je al wat je kunt verwachten: veel make-upideeën om uit te kiezen en een flinke dosis modieuze modeartikelen. Maar die twee gingen over traditionele Halloween-looks. We zijn hier vandaag met een derde game die zich richt op de Monster High-geesten. De beeldschone Emma is deze keer de klant en ze heeft een ongelooflijke look die met jouw hulp opnieuw moet worden gecreëerd!

Veel plezier met het online make-upspel Makeup Studio - Halloween op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Halloween-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. Make-uptrends voor Halloween
  2. Ellie Halloween truc of traktatie
  3. Halloween In Het Betoverde Bos