Het verhaal over Chinees Nieuwjaar

Het jaar van de Os is bijna aangebroken en prinses Mulan maakt zich op om het Chinese Nieuwjaar in stijl te vieren. Wil je haar helpen zich erop voor te bereiden? In dit online vakantiespel voor meisjes kun je je favoriete Disney-prinses helpen bij het kiezen van nieuwe outfits en opvallende make-uplooks voor de komende feestdagen. Wat denk je dat ze bij deze gelegenheid moet dragen?

Het Chinese Nieuwjaar , ook wel bekend als het nieuwe maanjaar of het lentefestival, is een van de belangrijkste feestdagen die in verschillende landen in Oost-Azië wordt gevierd. Het feest begint op de eerste dag van de maankalender, dus het wordt het nieuwe maanjaar genoemd, en duurt tot het begin van de lente, dus het wordt ook wel het lentefestival genoemd. 2021 markeert het jaar van de os in de Chinese astrologie en begint op 12 februari. Als tweede dier in de Chinese dierenriem staat de os bekend om zijn vastberadenheid. Maar wat Mulan betreft, wanneer het Chinese jaar van de Metaalos begint, wil ze zichzelf gehuld zien in elegante witte, zilveren en aquablauwe kledingstukken. Er wordt gezegd dat deze kleuren geluk, voorspoed en gezondheid aantrekken, en Mulan's mode- uitdaging voor jou is om haar te helpen er geweldig uit te zien in deze kleuren tijdens de komende zestien feestdagen.

Speel dit geweldige aankleedspel voor meisjes en help prinses Mulan het Chinese Nieuwjaar in stijl te vieren! In haar kleerkast vinden jullie dames een exquise verzameling traditionele outfits zoals cheongsams en qipao's maar met een moderne twist. We weten dat je van ze allemaal gaat houden! Maar maak je geen zorgen, je kunt tot zestien unieke looks voor onze prinses creëren, aangezien de vieringen meer dan twee weken zullen duren. Blader door ze allemaal, laat Mulan degene proberen die je het leukst vindt en kies dan de winnende. Kijk vervolgens hoe je het kunt accessoriseren met elegante schoenen, geborduurde portemonnees, opvallende sieraden en vintage handwaaiers. Goed gedaan, dames!

De vakantielook van Mulan zou een dramatische look in de kleuren rood, oranje, roze of paars nodig hebben om compleet te zijn, maar we hebben gehoord dat make-upspellen jouw favorieten zijn. Ben je klaar om je vaardigheden als visagist te bewijzen? In haar make-upkoffer vind je alles wat je nodig hebt om een gewaagde make-uplook voor onze prinses te creëren. Oogschaduw in vele kleuren, verschillende lippenstifttinten, blushes, mascara en een indrukwekkende selectie symbolen en bloemmotieven staan tot uw beschikking. Kies degenen waarvan je denkt dat ze haar feestelijke make-uplook perfect zullen voltooien.

Ben je klaar voor wat meer? Mulan is verantwoordelijk voor het versieren van het plein waar de viering dit jaar zal plaatsvinden, en ze hoopte dat jij haar kunt helpen deze plek te versieren. Je kunt je ontwerpvaardigheden bewijzen terwijl je dit online decoratiespel voor meisjes blijft spelen op Prinxy.app! Naast de traditionele slinger van papieren lantaarns, bloeiende kersenbomen, parasols van bamboe en grote papieren draken, vindt u ook een ruime keuze aan heerlijke gerechten en drankjes in de categorietabs aan de rechterkant van uw scherm. Selecteer je favorieten en laat het plein op tijd versieren voor de eerste dag van het nieuwe jaar.

Veel plezier met het spelen van het Chinees Nieuwjaar- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie prinsessenspellen je moet eens kijken:

  1. Ellie: Oudejaarsavond
  2. K-pop nieuwjaarsconcert
  3. Prinses Jaar Van De Haan