K-pop nieuwjaarsconcert on Prinxy

K-pop nieuwjaarsconcert spelen op Prinxy

Het verhaal over K-pop nieuwjaarsconcert

Oudejaarsavond in het centrum van New York City werd een wereldwijde traditie, en dit jaar komen deze BFF's tot de kern om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen. Met een paar uur voor het einde van het jaar trilt Times Square van opwinding terwijl er iets groots wordt voorbereid! Direct na middernacht gaat de beroemdste K-popband van het moment de bijeenkomst vermaken met hun coole liedjes, en deze meiden kunnen niet wachten om de BTS-jongens te zien optreden. Ze hebben de kaartjes, en ze hebben alleen de juiste looks nodig, en hier kun je ze helpen! Maak je klaar om je stilistische vaardigheden te bewijzen, dames, tijdens het spelen van het K-pop New Year's Concert- aankleedspel   voor meisjes online op Prinsy.app!

Druk op play en ontmoet de gelukkige meisjes die op oudejaarsavond het BTS-concert bijwonen! Twee van je favoriete Disney-prinsessen en twee beroemde schurken zijn bereid om het concert bij te wonen, maar er is niet genoeg ruimte voor twee machtige krachten om op dezelfde plek te zijn. Of is er? Wij van Prinxy.app geloven dat schurken en prinsessen op oudejaarsavond vrienden kunnen zijn, en we hebben ons dit coole vakantiespel voorgesteld waarin ze samen het nieuwe jaar verwelkomen. En wat is een betere manier dan een band op te bouwen tijdens het concert van de geliefde K-popsensatie BTS? Dus laten we eens kijken welke door BTS geïnspireerde outfits je voor onze meisjes kunt samenstellen terwijl je doorgaat met het spelen van dit online aankleedspel voor meisjes!

Je gaat deze mode-uitdaging aan met de prinsessen. Anna wil dit nieuwe jaar alles behaaglijk en chic dragen, dus kledingstukken van spijkerstof, oversized truien, gebreide blazers en mooie pastelkleuren zijn een must-have. Blader door haar garderobe, mix en match je favoriete kledingstukken met de juiste sieraden, haarstijlen en make-uplooks en maak haar op tijd klaar voor het concert van het jaar. Ga dan naar de volgende pagina van het spel en schaf prinses Moana ook een coole feestoutfit aan! Moana's inspiratie voor de outfit van vanavond komt van een van haar favoriete posters met de Bangtan Boys. De poster portretteert de Koreaanse jongens, allemaal gekleed in op sterrenstelsels geïnspireerde kledingstukken, en dat is wat ze gaat dragen. Regenboogkleuren, melkwegpatronen, satijn en glanzende stoffen, dat is waar je naar op zoek bent in dit online prinsessenspel voor meisjes. Als je klaar bent met het uitzoeken van de kleding, maak je de gekozen outfit dan af met een coole make-up look!

Ben je klaar voor wat meer? Hoe zit het dan met het helpen van de schurken om er even chic uit te zien? De eerste in de rij die jouw stylingskills ontdekt, is niemand minder dan Harley Quinn . Papa's Lil Monster zal haar visnetpanty's, rood-witte tanktop en te korte broek opgeven en zal ze vervangen door chique schooluniformen. Je weet dat ze van ze houdt! De exemplaren die beschikbaar zijn in de garderobe van Harley zijn een mix van chic en sportief tegelijk, meisjesachtig en snoepkleurig. Kleed haar aan in degene die je het leukst vindt, kies de winnende en versier deze met op BTS geïnspireerde sieraden en met Harley's kenmerkende kapsel. Last but not least, je mag Maleficent helpen er op haar best uit te zien. Hoewel ze op het idee kwam om kleding te dragen die was geïnspireerd op de Koreaanse band, was het moeilijk haar te overtuigen om haar lange zwarte jurk te vervangen door iets anders. Iets als pakken en hemdjurken, die zouden de beste optie voor haar zijn. Er zijn enkele stijlvolle opties in haar garderobe, de meeste hebben neutrale kleuren, mannelijke snit, elegante overhemden met ruches. Vind de beste formele look voor ons nieuwste meisje in de bende!

Voordat je je naar het concert van het jaar haast, test je je vaardigheden als interieurontwerper en help je de meisjes hun kamers te versieren met posters van hun favoriete jongensband. Er zijn veel opties beschikbaar in dit online decoratiespel voor meisjes, kies degene die je het leukst vindt. Bepaal vervolgens de sfeer, de lichten, de versieringen rond het podium en laat het feest beginnen! Maak vervolgens een foto van je creatie en deel deze met je vrienden!

Veel plezier met het spelen van het K-pop nieuwjaarsconcert aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie nieuwjaarsspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Ellie: Oudejaarsavond
  2. Harley's "Nieuwjaar, nieuwe ik"
  3. Prinsessen nieuwjaarscollectie