Snegurochka Russische ijsprinses on Prinxy

Snegurochka Russische ijsprinses spelen op Prinxy

Het verhaal over Snegurochka Russische ijsprinses

Ontdek een nieuw fantasiekarakter tijdens het spelen van online aankleedspelletjes op Prinxy.app! Deze keer willen we je voorstellen aan dit prachtige sneeuwmeisje, ook wel Snegurochka genoemd in de Russische sprookjes. Ze is de kleindochter en helper van Father Frost, en tijdens het nieuwe jaar helpt ze bij het plannen van de kinderfeestjes. In dit spel met meerdere niveaus voor meisjes genaamd Snegurochka Russian Ice Princess , mag je onze mooie prinses helpen zich voor te bereiden op het nieuwjaarsfeest .

Ben je klaar om de eerste taak te ontdekken die ze voor je heeft voorbereid? Het eerste niveau bevat een decoratiespel waar jullie meisjes dol op zullen zijn. Onze Snegurochka woont in een prachtig huisje in de buurt van het bos en haar woonkamerraam omlijst perfect het winterlandschap buiten. Het uitzicht is absoluut adembenemend en het enige wat je hoeft te doen is wat warmte en gezelligheid in haar woonkamer te brengen! Gelukkig heb je alle versieringen die je nodig hebt tot je beschikking en kun je degene kiezen die je het leukst vindt. Versier de winterse kamer met een prachtige kerstboom, kleurrijke gordijnen, een chique theetafel of een knusse bank. Zet de klok voor middernacht en ga dan naar de tweede fase in dit online vakantiespel voor meisjes.

Vervolgens mag je ook je vaardigheden als visagist bewijzen, want het tweede niveau in het Snegurochka Russian Ice Princess -spel brengt een leuk make-upspel . Verras ons meisje met mooie make-up gemaakt van koude oogschaduwkleuren, roze blosjes en kersenkleurige lippen. Werk haar make-uplook af met zwarte mascara en vergeet dan niet de vorm van haar wenkbrauwen te veranderen voor een compleet nieuwe look. Alle make-upproducten in dit spel zijn er in zes unieke opties. Bekijk ze allemaal en vind iets dat haar geweldig zal staan. Druk op 'Gereed' als je klaar bent en ga door naar het derde niveau van het spel.

Het derde niveau brengt een leuk aankleedspel waarin je een prachtige traditionele Russische jurk voor onze Snegurochka kunt kiezen. Om onze ijsprinses aan te kleden, bekijk je haar indrukwekkende selectie prachtige jurken, jassen met bontrand, handschoenen en kokoshniks met kralen. Mix en match je favoriete items tot een adembenemende feestelijke look. Dat is het!

Veel plezier met het online spelen van het Snegurochka Russian Ice Princess- spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie prinsessenspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Prinses schaatsavontuur
  2. De wintervlucht van de zusters
  3. Eliza en Annie Wintertrends