Kardashians doen Kerstmis on Prinxy

Kardashians doen Kerstmis spelen op Prinxy

Het verhaal over Kardashians doen Kerstmis

Kardashians vieren kerst in stijl en dit jaar ben je uitgenodigd om het te vieren met drie van de beroemde zussen. Wees klaar om gelijke tred te houden met de Kardashians in dit gratis te spelen celebrity-spel voor meisjes! Kom en sluit je aan bij drie van je favoriete realityster-beroemdheden in de Kardashians Do Christmas en kijk welke adembenemende kerstlooks je kunt samenstellen voor Kim, Kylie en Kendall!

Deze winter ben je uitgenodigd om samen met de populairste beroemdheden ter wereld kerst te vieren! Doe mee met de Kardashians in dit gloednieuwe vakantiespel voor meisjes en help de beeldschone zussen zich voor te bereiden om het kerstdiner in stijl bij te wonen. Kendall, Kylie en Kim zijn degenen die jouw deskundig advies nodig hebben, dus mis deze kans niet om enkele van de meest populaire meisjes ter wereld te stylen. Begin allereerst met de make- upuitdaging, een sessie waarin je enkele van Kylie's beroemde cosmetica mag gebruiken om make-uplooks voor de feestdagen voor elk van hen te creëren. Houd er rekening mee dat deze beroemdheden ervan houden dat hun make-up uniek is en een natuurlijke afwerking heeft, dus kies natuurlijke kleuren voor hun lippenstift, oogschaduw en blos. Breng vervolgens hun haar in model en ga dan verder met het kiezen van de outfit.

Start deze online dress up game marathon door miss Kylie Jenner te verkleden. Marineblauw, wit en grijs zijn de overheersende kleuren in haar garderobe, en je kunt ze mixen en matchen in een feestelijke outfit die ze kan dragen tijdens het komende kerstdiner. Vervolgens kun je de prachtige Kim Kardashian ook helpen bij het kiezen van haar outfit. Kim's garderobe is gevuld met veel outfits uit de nieuwste Yeezy-collectie, je zult zeker iets vinden dat bij haar stijl past. De derde zus die je styliste-advies nodig heeft, is niemand minder dan het beroemde supermodel, Kendall Jenner . Nadat je haar make-up hebt gedaan en nadat je haar kapsel hebt gekozen, kun je ervoor kiezen om haar een shirt met dierenprint en een spijkerbroek aan te trekken, of je kunt gedurfd zijn en verschillende prints samenstellen in een adembenemende look .

Veel plezier met het spelen van de Kardashians Do Christmas- aankleedgame online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Hoe Harley Kerstmis stal
  2. Prinsessen december droom
  3. Prinsessen lelijke trui leuk