Bevroren prinses kerstviering on Prinxy

Bevroren prinses kerstviering spelen op Prinxy

Het verhaal over Bevroren prinses kerstviering

Dit jaar bent u uitgenodigd om de wintervakantie door te brengen in de Frozen Arendelle! Hoe spannend is dat, meiden? Elsa en Jack Frost, Anna en Kristoff maken zich klaar om samen Kerstmis te vieren. We willen er zeker van zijn dat het onvergetelijk wordt, help jij ze door de laatste voorbereidingen heen? Ga samen met je favoriete Disney-prinsessen aan de slag met het Frozen Princess Christmas Celebration -spel voor meisjes, en kijk welke prachtige kerstlooks je kunt samenstellen voor de koninklijke koppels!

Laten we beginnen met de make- uplooks van deze zussen. Beide zussen, Elsa en Anna, houden deze winter van natuurlijke looks, dus tussen de indrukwekkende selectie van pastelkleurige oogschaduws en lippenstiftkleuren vind je enkele natuurlijke blosjes die hun feestelijke looks perfect zullen voltooien. Ga dan verder met de volgende fase in deze online Frozen Game, een leuk aankleedspelletje . In de garderobe van Anna en Elsa vind je een grote verscheidenheid aan kerstoutfits. Er zijn sneeuwvlok gebreide midi-jurken, er zijn lelijke kersttruien, broekjes en snoepkleurige sieraden die je kunt gebruiken om de gekozen outfits aan te vullen. Ga dan verder met het kiezen van bijpassende outfits voor hun vriendjes. Elsa en Anna hebben ervoor gezorgd dat Jack en Kristoff de wintervakantie in stijl zullen verwelkomen, dus kochten ze een aantal unieke kerstoutfits voor hen. Check ze allemaal en beslis wat ze dit jaar gaan dragen!

Als je klaar bent met het uitzoeken van hun outfits, kun je je bij de koninklijke stellen voegen tijdens het kerstcarnaval. Hier hebben ze een leuke decoratietaak voorbereid waar je dol op zult zijn. Samen met deze beroemde koppels versier je de sneeuwpop en een prachtige kerstboom!

Prettige kerstdagen en veel plezier met het online spelen van het Frozen Princess Christmas Celebration- spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Ellie's vakantieplannen
  2. Ellie en Ben: een perfecte kerst
  3. Een magische kerst met Eliza en Jack