K-Pop Nieuwjaarsconcert 2 on Prinxy

K-Pop Nieuwjaarsconcert 2 spelen op Prinxy

Het verhaal over K-Pop Nieuwjaarsconcert 2

Concerten op oudejaarsavond zijn al een traditie hier bij Prinxy, en dit jaar zorgen we voor een unieke ervaring. Ben je er klaar voor? Geïnspireerd door de eerste game in de serie en besprenkeld met een gloednieuwe selectie personages en kledingstukken, brengen we het K-Pop New Year's Concert 2 -aankleedspel voor meisjes dat elke fan van de BlackPink K-popband moet hebben toneelstuk. Maak je klaar om je stilistische vaardigheden te bewijzen, dames, tijdens het spelen van deze wintervakantie   aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Maar voordat ik het feest instap, wil ik je eraan herinneren waar het allemaal begon. Herinneren jullie dames zich ons originele K-Pop Nieuwjaarsconcert -spel? De game bevatte de beroemde k-pop jongensband BTS, en samen met Anna, Moana, Maleficent en Harley Quinn moet je het in stijl vieren. Dit jaar zal Times Square weer trillen van opwinding, en deze keer zullen vier knappe dames de schijnwerpers stelen, en onze BFF's kunnen jouw hulp gebruiken om zich voor te bereiden op het concert van het jaar. Regina, Kiki, Bonnie en Elsa hebben kaartjes voor het BlackPink-nieuwjaarsconcert, en ze hebben jou alleen nodig voor de juiste looks. Kom en ga samen met hen aan de slag met het K-pop New Year's Concert 2 aankleedspel voor meisjes!

Druk op play en ontmoet de gelukkige meisjes die het BlackPink-concert op nieuwjaarsdag bijwonen! Blader vervolgens door hun selectie van op BlackPink geïnspireerde outfits en bereid hun uiterlijk voor terwijl je doorgaat met het spelen van dit gratis modespel voor meisjes. Je begint deze mode-uitdaging met twee van je favoriete Clony-meisjes, Regina en Kiki. Moeiteloos chic, dat is wat Regina dit nieuwe jaar wil voelen, dus losse spijkerbroeken, cropped blazers en tweedjurken in mooie pastelkleuren zijn enkele van de kledingstukken die je voor haar kunt kiezen. Blader door haar garderobe, mix en match je favoriete kleding met sieraden, schoenen en make-up looks, en maak haar op tijd klaar voor het concert van het jaar. Ga dan verder naar de volgende pagina van het spel en schaf schattig meisje Kiki ook een coole feestoutfit aan! Kiki's inspiratie voor de outfit van vanavond komt van een van haar favoriete zangers in de band. Net als Lisa houdt ze ook van crop-tops, en die vind je dan ook terug in haar garderobe. Mooie kleuren, speelse patronen en glanzende stoffen zijn het belangrijkste waar je op moet letten in dit online aankleedspel voor meisjes. Als je klaar bent met het uitzoeken van de kleding, maak je de gekozen outfit dan af met een coole make-up look!

Ben je klaar voor wat meer? Wat dacht je er dan van om Bonnie en Elsa er vervolgens even chic uit te laten zien? Je begint met je favoriete fashionista. Bonnie droomt van perfectie voor de nieuwjaarslook en bijpassende sets zijn haar ding. Geruite prints, uni, pailletten of bedekt met sprankelende edelstenen, ze houdt van ze allemaal. De exemplaren die in Bonnie's garderobe verkrijgbaar zijn, zijn een mix van chic en sportief tegelijk, meisjesachtig en snoepkleurig, en je kunt ze zelfs mixen en matchen met zowel hoge hakken als sneakers. Kleed haar aan in degene die je het leukst vindt, kies de winnende en versier deze met een designertas en sprankelende sieraden. Last but not least, je mag koningin Elsa helpen er op haar best uit te zien. In dit leuke prinsessenspel wordt Elsa's selectie van vakantie-outfits bepaald door knusse breisels en vrijetijdskleding. Denk je dat ze goed kunnen samenwerken? Mix ze naar wens en maak vervolgens Elsa's party look af met een kleurrijke make-up look.

Veel plezier met het K-Pop New Year's Concert 2 aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Hier zijn nog drie nieuwjaarsspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Ellie: Oudejaarsavond
  2. K-Pop nieuwjaarsconcert
  3. Prinsessen nieuwjaarscollectie