Glitterfeest voor het nieuwe jaar on Prinxy

Glitterfeest voor het nieuwe jaar spelen op Prinxy

Het verhaal over Glitterfeest voor het nieuwe jaar

Het is oudejaarsavond en onze vijf BFF's zijn klaar om het nieuwe jaar in stijl te vieren! Het glitterthema voor de nieuwjaarsviering werd gekozen om een vleugje sprankeling en glamour aan de festiviteiten toe te voegen. Het is perfect voor de vijf Disney-prinsessen die van plan zijn om allemaal gekleed te gaan in glinsterende jurken en jurken met lovertjes. Dus terwijl de klok middernacht slaat, vieren de vijf prinsessen het begin van het nieuwe jaar in een regen van glitter, waardoor het een nacht wordt om nooit te vergeten. Kom en help ze de beste looks te kiezen in het New Year's Glitter Fest -aankleedspel voor meisjes!

Nieuwjaar is een jaarlijkse viering die het begin van een nieuw jaar markeert en wordt gevierd op verschillende data over de hele wereld. Het is typisch een tijd voor familiebijeenkomsten, bezinning en resoluties. Populaire nieuwjaarstradities omvatten vaak vuurwerk, feesten en optochten. We hebben een beetje van alles in ons exclusieve nieuwjaarsspel . Speel het vandaag nog!

Prinses Moana is de eerste die begint met haar voorbereidingen in dit vakantiespel voor meisjes , en ze kan jouw hulp gebruiken om te beslissen welke van haar kleurrijke jurken, gekrulde kapsels, clutches en oversized sieraden perfect zijn voor de avond. Help haar bij het kiezen van de juiste jurk en style vervolgens haar krullende haar tot een delicaat kapsel om haar look perfect af te maken. Voeg dan een clutch en oversized sieraden toe voor de perfecte touch. Laten we ons aansluiten bij koningin Elsa . Ze zoekt nog steeds in haar brede selectie blauwe en paarse feestjurken met pailletten, diamanten juwelen en designertassen naar de perfecte look. Help jij haar ook een handje? Blader door al die betoverende jurken met lovertjes in de kleuren blauw en paars om te zien welke het beste bij haar zou staan. Ik koos een lichtblauwe jurk met pailletten en combineerde die met een diamanten halsketting. Wat zou jij voor haar uitzoeken?

Ga door met het spelen van ons leuke prinsessenspel en maak je klaar om je als volgende bij prinses Anna aan te sluiten. Ze heeft de perfecte jurk in gedachten, een vloer vegende groene jurk, een rode prinsessenjurk en een champagnekleurige jurk met pailletten, waar ze allemaal tussen moet kiezen. Laat haar ze allemaal proberen en kies de winnende. Maak haar feestelijke look dan compleet met een bohemian kapsel en een bijpassende sieradenset. Ik hoop dat jullie dames klaar zijn voor de vierde uitdaging in ons exclusieve modespel voor meisjes. Bonnie komt als volgende! Terwijl ze zich klaarmaakt om oud en nieuw te vieren, heeft Bonnie voor de gelegenheid zes prachtige mini-jurken met bloemenprints en glinsterende pailletten uitgekozen. Wat moet ze dragen? Vind de juiste jurk voor onze mooie fashionista en maak de feestelijke look compleet met een strak kapsel of een verfijnde updo.

Tot slot heeft prinses Ariel een selectie kleurrijke korte jurkjes en de juiste feestaccessoires tot uw beschikking in haar feestgarderobe. Schiet op en vind iets even chique voor onze roodharige schat. De nacht is nog jong, en dat helpt u, alle vijf prinsessen zien er op hun best uit. Als de klok middernacht slaat, worden ze verzameld om naar het vuurwerk te kijken en een toost uit te brengen op het nieuwe jaar!

Veel plezier met het spelen van het New Year's Glitter Fest- spel online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere nieuwjaarsspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Ellie: Oudejaarsavond
  2. K-Pop nieuwjaarsconcert
  3. K-Pop Nieuwjaarsconcert 2