Popsy Surprise: Valentijnsdag grap on Prinxy

Popsy Surprise: Valentijnsdag grap spelen op Prinxy

Het verhaal over Popsy Surprise: Valentijnsdag grap

Het is Valentijnsdag en voor het eerst in haar leven is onze schattige LOL-pop er niet blij mee. Ze heeft een gebroken hart en ze is niet in de stemming voor zoete dingen. Haar vriend heeft haar onlangs verlaten voor een van haar vrienden, en ze kan niet wachten om het pas verliefde stel een lesje te leren. Ze zal al je steun nodig hebben om alle details van een vreselijk diner op Valentijnsdag af te handelen, en jij kunt haar helpen in het Popsy Surprise: Valentine's Day Prank- spel voor meisjes. Ben je klaar om met haar mee te doen?

In dit gloednieuwe vakantiespel voor meisjes kun je onze popsy-prinses helpen de date van haar ex-geliefde te verpesten, en we denken dat je het geweldig zult vinden om alle details van deze superspeciale Valentijnsdag-grap uit te werken. Maar eerst moet ze haar beste outfit en een verbluffende make-uplook dragen voor deze gelegenheid, en hier begint je eerste taak. Wees Popsy's persoonlijke visagist tijdens het spelen van deze online LOL Surprise Makeup Game op Prinxy.app en verras haar met een gedurfde make-uplook. Kies een snoepkleurige tint voor haar huid en ga dan verder met haar make-uplook. Gebruik pastelkleurige oogschaduwkleuren, natuurlijke blush-tinten en gewaagde lippenstift om een verbluffende make-uplook voor haar te krijgen.

Nu haar make-up is gedaan, kun je nu doorgaan naar de volgende fase in deze gratis te spelen game voor meisjes en verder gaan met het voltooien van de LOL Surprise Dress Up Game . In haar speciale Valentijnsgarderobe vind je enkele van de chicste kledingstukken die je ooit hebt gezien. Naast de vuurrode jurken zijn er enkele leren stukken in schattige pastelkleuren, chique korsetten en killer heels die je kunt gebruiken om haar look af te maken. Mix en match de items die je het leukst vindt en kies dan ook een nieuw kapsel voor haar. Vraag je je af wat er hierna komt?

Nou, nu mogen jullie dames onze popsy-prinses helpen om een grappige Valentijnsdag- grap voor haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin voor te bereiden. Ze gaan hun allereerste Valentijnsdag vieren in een chique restaurant, en gelukkig heeft ons meisje hun tafel in handen gekregen. Jullie tweeën moeten alle details van jullie grap uitwerken en het romantische diner van deze minnaar verpesten met een paar trucjes. Pas op dat je niet gepakt wordt!

Veel plezier met het spelen van het spel Popsy Surprise: Valentine's Day Prank voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Valentijnsdagspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Prinses Liefdesfeest
  2. Harley leert lief te hebben
  3. Prinses Valentijnsdag Catfish