Prinses Valentijnsverliefdheid on Prinxy

Prinses Valentijnsverliefdheid spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses Valentijnsverliefdheid

Princess Valentine's Crush is een gratis spel voor meisjes waarin een van je favoriete Disney-koppels zich opmaakt voor een romantische date op Valentijnsdag? Wil je raden wie ze zouden kunnen zijn? Begin er nu mee om erachter te komen!

In dit online vakantiespel kun je Elsa en Jack Frost helpen om zich voor te bereiden op de perfecte date voor Valentijnsdag. Ze zijn er zo enthousiast over en ze willen er allebei geweldig uitzien. Dus jullie meiden worden uitgedaagd om ze te helpen zich aan te kleden en de beste outfits voor deze date te kiezen. Ga jij deze uitdaging aan? Wees dan klaar om te beginnen met de make- uptaak die koningin Elsa voor je heeft voorbereid. Ze is van plan indruk te maken op haar Valentijn met een natuurlijke look, en we hebben een indrukwekkende selectie oogschaduws in mooie pastelkleuren, natuurlijke opties voor het blush-palet en zelfs acht lippenstiftkleuren waaruit je kunt kiezen. Creëer haar natuurlijke make-up in je favoriete kleuren en maak haar uiteindelijke look af met een paar nieuwe contactlenzen. Ga daarna verder met het spelen van ons Elsa- aankleedspel .

In dit prinsessenspel kun je kiezen uit verschillende rode jurken die koningin Elsa op deze speciale dag kan dragen. Rood is de kleur van passie en liefde, en het is een van de meest gebruikte kleuren op Valentijnsdag. Elsa is vastbesloten om indruk te maken op haar vriend, en hier kun jij haar helpen. Blader door haar selectie van kanten jurken en vrouwelijke jumpsuits, kleed haar in je favorieten en kies degene die haar het beste staat. Accessoriseer het vervolgens met een speels kapsel, sprankelende sieraden en een paar coole zonnebrillen. Ga dan verder met je taak als modeadviseur en kies een bijpassende outfit voor Elsa's Valentijn. Ben je klaar voor wat meer?

Richt een leuke fotohoek in en maak een foto om hun speciale dag samen te vereeuwigen. Versier het met kerststickers en post het op sociale media. Veel plezier met het spelen van het Princess Valentine's Crush -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Valentijnsdagspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Mijn geheime Valentijn
  2. Harley leert lief te hebben
  3. Sprookje versus schurk Valentijnsdag