Make-uptrends voor Valentijnsdag on Prinxy

Make-uptrends voor Valentijnsdag spelen op Prinxy

Het verhaal over Make-uptrends voor Valentijnsdag

Vier Valentijnsdag dit jaar op een geheel nieuwe manier. Zorg voor een snoeproze make-uplook, besprenkel het met glitter en kralen en bereid je voor om je date of volgers op sociale media te verbazen met een schattige vakantielook in snoepzoete kleuren. Laat je inspireren door onze mooie fashionista's terwijl je het Valentine's Makeup Trends- spel voor meisjes online speelt op Prinxy.app!

Dus laten we eens kijken wat uw opties zijn. Ga aan de slag met dit gratis te spelen make-upspel voor de feestdagen en bereid je voor op het ontdekken van drie unieke make-uplooks die deze Valentijnsdag veel indruk zullen maken. Of je nu besluit om deze dag te vieren met je geliefde of alleen met onze geweldige meiden en hun coole make-upideeën, je gaat er het beste van maken. Bovendien is het een nieuwe kans voor jou om indruk te maken met je make-upvaardigheden, en we hebben ervoor gezorgd dat je de beste cosmetica en gezichtsjuwelen krijgt in het spel Valentine's Makeup Trends . Ben je klaar om een kijkje te nemen?

De eerste influencer die je enkele van haar make-uptrucs gaat leren, is de mooie Rose . Dit is de eerste keer dat je met Rose omgaat, en we zijn er zeker van dat je van haar gaat houden. Rose is een gekke rijke Aziaat die van haar liefde voor make-up een online imperium heeft gemaakt. Tegenwoordig maakt ze korte make-upvideo's op TikTok en voor extra beautytips en -tricks organiseert ze online beautymasterclasses. Samen met Rose creëer je de speciale make- uplook voor Valentijnsdag met veel roze tinten en hartvormige ontwerpen. Maar niet voordat je haar teint goed hebt voorbereid op de verfijnde make-upsessie. Breng de juiste toner en vochtinbrengende crème aan op haar gezicht en ontdek vervolgens de opties die zijn voorbereid voor Rose's superzoete make-uplook. De oogschaduws zijn er in een grote verscheidenheid aan rode, roze en gele tinten die je in verschillende combinaties kunt mixen. Daarna kun je doorgaan met je make-uptaak en een groot hart op haar gezicht ontwerpen dat je in elke gewenste tint kunt kleuren. Voltooi de tekening met sprankelende edelstenen voor het gezicht en maak vervolgens je speciale Valentijnsmake-up af door de juiste nepwimpers voor ons meisje te selecteren. Ben je klaar voor wat meer? Word de volgende keer lid van Ashely!

Ashley is ook nieuw onder onze Clony-meiden. Deze Valentijnsdag-game markeert haar intrede in onze glamoureuze wereld van influencers, make-upartiesten, modeontwerpers en meer. Ashley's passie voor coole make-uplooks begon toen ze op de middelbare school zat. Nu studeert ze om een succesvolle game-ontwerper te worden, maar van tijd tot tijd vindt ze het heerlijk om haar make-upborstels op te pakken en verbluffende looks voor haar gezicht te creëren. Voor deze Valentijnsdag gaat ze groots uitpakken met hartvormige schaduwen rond haar ogen en op haar wangen. Kom en help haar een verbluffende look te creëren terwijl je bladert door alle make-upopties en kleuren die beschikbaar zijn in Ashley's make-upset. Lipringen zijn haar kenmerkende ding, dus vergeet niet om er een paar uit te kiezen voor een complete look. Ben je klaar om je als volgende bij Olivia aan te sluiten?

Koningin Olivia maakt nog steeds furore op Instagram met de ijsblauwe make-uplook die ze onlangs voor jullie heeft gemaakt in onze populaire make-upgame Prinxy Winterella . Hoewel roze een hele uitdaging voor haar is, is Olivia super enthousiast om je te laten zien wat ze hiervoor in huis heeft. Kom en help haar terwijl je doorgaat met het spelen van ons schoonheidsspel voor meisjes. Met opties voor glinsterende oogschaduw, opties voor gloeiende markeerstiften, girly-stickers en trendy TikTok- accessoires, straalt Olivia's make-uplook originaliteit uit, en jij bent hier om ervoor te zorgen dat het er zo verfijnd uitziet als zij het wil.

Vind je de looks die je tot nu toe hebt gekregen leuk? De pret is nog lang niet voorbij. Nu word je uitgedaagd om terug te gaan en elke make-up te mengen zoals je wilt. Maak een foto van je creatie en deel deze met je vrienden. Veel plezier met het spelen van het Valentine's Makeup Trends- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Valentijnsdagspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Mijn geheime Valentijn
  2. Harley leert lief te hebben
  3. Sprookje versus schurk Valentijnsdag