Marinette Freaky Black Friday-uitverkoop on Prinxy

Marinette Freaky Black Friday-uitverkoop spelen op Prinxy

Het verhaal over Marinette Freaky Black Friday-uitverkoop

Black Friday is er al en Marinette kan niet wachten om naar het winkelcentrum te gaan! Ze heeft een lange lijst met items die ze dit jaar op de uitverkoop wil kopen, en ze kan jouw hulp gebruiken. In het Marinette Freaky Black Friday Sale- aankleedspel voor meisjes ben jij de persoonlijke shopper van Marinette en help je haar beslissen over prachtige outfits en accessoires die ze met enorme kortingen kan kopen! Dus zijn jullie dames klaar om aan de slag te gaan met de winkelmarathon van dit jaar? Ga dan aan de slag met dit leuke aankleedspel voor meisjes en kijk wat je voor haar kunt kopen!

Zoals je misschien al weet, is Black Friday een jaarlijks shopping event dat begon in de Verenigde Staten. Het wordt gehouden direct na Thanksgiving Day en viert het begin van de kerstvoorbereidingen. Black Friday brengt altijd enorme kortingen met zich mee, en zoals elke fashionista die wacht om te winkelen tot ze erbij neervalt, kan Marinette het bijna niet laten om meer te kopen dan ze nodig heeft. Daarom ben je uitgenodigd om met haar mee te gaan naar het winkelcentrum en haar te adviseren over wat ze wel en niet moet kopen. Ben je klaar om aan de slag te gaan met je girly-girl shoppingsessie? Ga dan aan de slag met dit online winkelspel voor meisjes en help Marinette haar kleerkasten te vernieuwen met chique items die ze voor een lage prijs heeft gekocht.

Begin met de make-upwinkel. Een meisje kan nooit teveel cosmetica hebben en er is altijd behoefte aan een nieuwe lippenstift of mascara. Gelukkig heeft de favoriete make-upwinkel van Marinette deze Black Friday veel promoties en kan ze alles kopen wat ze nodig heeft. Er zijn oogschaduws in pastelkleuren, veel lipsticks om uit te kiezen, blushes, eyeliners en ook kleurrijke mascara's. Help haar beslissen wat ze moet kopen terwijl ze haar make- uplook aanpakt! Als je klaar bent met het bewijzen van je vaardigheden als visagist, ga dan verder en bewijs je vaardigheden als modeadviseur. Ga naar de kledingwinkel en shop daar de meest trendy kledingstukken die je kunt vinden. Van elegante feestjurken tot topjes voor meisjes, losse rokken, jeans en korte broeken, je kunt alles kopen wat je maar wilt. Met de nieuwe gekozen outfit kun je naar de schoenenwinkel waar je een paar hoge hakken kunt uitkiezen die perfect passen bij de eerder gekozen outfit. Shop ook een leuke handtas en wat sieraden.

Veel plezier met het online spelen van het Marinette Freaky Black Friday Sale- aankleedspel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Black Friday-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Prinses boodschappentas
  2. Prinsessen Black Friday Rush
  3. Black Friday: winkelgekte