Glamping-reis met Pasen on Prinxy

Glamping-reis met Pasen spelen op Prinxy

Het verhaal over Glamping-reis met Pasen

Vier de voorjaarsvakantie in stijl samen met twee van je favoriete Disney meiden! Deze Pasen gaan Elsa en Anna glamperen, en jullie, dames, zijn uitgenodigd om mee te doen! In dit gloednieuwe Prinxy- aankleedspel   genaamd Easter Glamping Trip , help je de Frozen-zussen hun chique outfits uit te kiezen voor de komende reis. Dan kun je ze helpen met het inrichten van hun mooie tent, en tot slot kun je samen met hen een leuke activiteit in het thema van de feestdagen voltooien. Ben je klaar om mee te doen?

In dit gratis te spelen prinsessenspel voor meisjes vier je Pasen op de traditionele Noorse manier. Een van de manieren waarop de Noren Pasen graag vieren, is door een paar dagen de natuur in te trekken. Dit jaar gaan onze Noorse zusjes glamperen in de bergen, waar ze van plan zijn de hele dag te relaxen in de zon. Daarvoor hebben ze de meest Instagrambare glampingplek van Noorwegen geboekt, en nu hebben ze jouw hulp nodig om hun outfits klaar te maken voor de chique reis. Ga samen met ze aan de slag met het Easter Glamping Trip- spel voor meisjes en kijk welke adembenemende vakantie-looks je voor ze kunt samenstellen. Als hun modeadviseur kun je kiezen uit een indrukwekkende collectie bohemian jurken, geborduurde tops, gebreide blouses, jeans, shorts en Azteken bedrukte overtops. Doorloop alle beschikbare opties en kies de perfecte outfit van de dag. Bekijk vervolgens ook de brede selectie accessoires en kies degene die je het leukst vindt om de glamping-look van de prinsessen compleet te maken: oorbellen, armbanden, schoenen, strohoeden, konijnenoren en bloemenkronen zijn enkele van de beschikbare opties in deze jurk spel voor meisjes. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor meer?

Sluit je vervolgens aan bij de meisjes voor hun glamoureuze kampeertent en help ze hun voorterras te versieren. Rotanstoelen, kleurrijke kussens, houten tafels, kaarsen, lichten, bloemen, vuurvliegjes, gadgets en lekkere lekkernijen komen tot je beschikking zodra je dit kleurrijke paasdecoratiespel betreedt. Probeer een paar combo's en stop niet voordat je de perfecte set-up hebt gevonden voor een speciale avond onder de sterrenhemel. Vergeet niet om ook een kampvuur voor ze aan te steken! Het is al een tijdje geleden dat ze een glampingtrip voor meisjes hebben gemaakt en ze willen allebei genieten van een volledige ervaring.

Help ten slotte de Frozen-zusjes hun paaseieren te versieren. Als je creatief bent, kun je de ontwerptool gebruiken en voor elk paasei unieke kleuren bedenken. Om dit online doe-het-zelfspel te voltooien, kies je uit een selectie van schattige stickers en kleurrijke bloemkronen, degene die je het leukst vindt voor de eieren van je meisjes. Als je klaar bent, sla je je creatie op en deel je hem met je vrienden! In dit nieuwe vakantiespel wacht veel plezier en creativiteit op je. Ontdek alle taken terwijl je van de ene eenheid naar de andere gaat!

Veel plezier met het spelen van het Easter Glamping Trip -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Paasspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Elsa en Anna Paaspret
  2. Prinsessen Voorbereidingen voor Pasen
  3. Magie van Pasen: Princess Makeover