Black Friday: winkelgekte on Prinxy

Black Friday: winkelgekte spelen op Prinxy

Het verhaal over Black Friday: winkelgekte

OMG! Zoveel verkopen! Black Friday is eindelijk hier! Ga shoppen met deze gorgie en maak je klaar om te profiteren van alle kortingen! In de Black Friday: Shopping Mania- game voor meisjes gaan jij en Kendall Jenner naar het winkelcentrum met één doel voor ogen: winkelen tot je erbij neervalt! Ik hoop dat je je comfortabele schoenen draagt, de winkel gaat open om 3, 2, 1... En het is winkeltijd!

Maar, allereerst! Kendall neemt haar winkelsessies heel serieus, dus er op haar best uitzien is verplicht. Sluit je aan bij onze mooie realityster en supermodel in haar kleedkamer en help haar de beste outfit te vinden voor het komende shoppen! Oh wacht! Kendall heeft al veel dingen in haar garderobe opgegeven, dus er zullen in deze fase van het spel niet al te veel opties tot je beschikking staan. Maar hier kun je je stylistische vaardigheden bewijzen terwijl je doorgaat met het spelen van dit online Kendall Jenner aankleedspel voor meisjes! Blader door haar garderobe en creëer een outfit door je favoriete jurk, schoenen en sieraden te kiezen. Nu is ze klaar om naar het winkelcentrum te gaan voor een eerste shopping spree. Ben je benieuwd wat ze als eerste koopt?

Kleding, schoenen, portemonnees, cosmetica en opvallende sieraden, dat is wat je gaat vinden op haar Black Friday-boodschappenlijstje. Maar hoeveel kunnen jullie twee winkelen in 1 minuut winkelen? Het hangt ervan af hoe snel je meisjes bewegen. Kendall heeft de items die ze wil al op haar verlanglijstje staan. Hoe goed ben jij in het spotten van ze in de winkel? De verlanglijst van Kendall is beschikbaar onderaan het scherm. Tik op de pijlen op het scherm, navigeer door de gangpaden en koop de items op haar lijst. Zoek de juiste items en koop zoveel mogelijk items voordat de tijd om is. Maar let op, spammen met willekeurige klikken zal 10 seconden van de timer aftrekken. Als je vastzit, klik je op de HINT-knop en Kendall zal je helpen het ontbrekende item te vinden. Ga dan terug naar huis en laat haar de nieuwe aanwinsten passen!

Oh! Er gaat niets boven het goede humeur van een succesvolle shopping spree. Ze is zo blij met je winkelvaardigheden dat ze je naar een andere gaat brengen. Deze keer gaan jullie twee naar de winkel voor huishoudelijke apparaten en kopen wat nieuwe spullen voor Kendall's Calabasas landhuis. Duik door alle meubelstukken, decoraties, gadgets, gordijnen en behang, selecteer degene die in de uitverkoop zijn en kijk of je alles op Kendall's lijst kunt kopen. Zodra de items zijn afgeleverd, kun je haar helpen met versieren in dit online decoratiespel voor meisjes.

Als jullie dames snel genoeg waren om alle items in dit spel te ontgrendelen, dagen we jullie uit om je vaardigheden opnieuw te bewijzen, dit keer in ons leuke winkelspel genaamd Online Shopping: Winterjas . Maar als er nog items op het verlanglijstje van Kendall staan, zorg er dan voor dat je teruggaat naar die twee megawinkels en de ontbrekende items koopt. Veel plezier met het Black Friday: Shopping Mania -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Celebrity Games die je zou moeten bekijken:

  1. Fashionista's van beroemdheden
  2. Beroemde mode en plezier
  3. Celebrity Fashion kleurentest