Lotta de otterredding on Prinxy

Lotta de otterredding spelen op Prinxy

Het verhaal over Lotta de otterredding

Vandaag gaan we jullie, meisjes, het verhaal vertellen van de kleine Lotta, een schattige vrouwelijke otter. Op een dag waagde ze zich in het bos op zoek naar een nieuw avontuur, maar helaas verdwaalde ze. Ze liep urenlang door de kou en de regen totdat ze het huisje binnenwandelde van een aardig mens, jij! Bang, gewond en een beetje rommelig was ze toen jullie twee dames elkaar ontmoetten, maar met een beetje hulp van jouw kant krijgt ze haar vonk in een mum van tijd terug. Kom en speel dit gloednieuwe huisdierenspel voor meisjes genaamd Lotta The Otter Rescue , en kijk of je goed voor je nieuwe vriend, een mooie otter, kunt zorgen.

Dit online dierenreddingsspel voor meisjes bevat vijf leuke activiteiten waar je dol op zult zijn. De eerste is een dierenverzorgingstaak met meerdere niveaus waarin je Lotta's verwondingen kunt verzorgen, haar vacht kunt wassen, drogen en kammen totdat het ontwart. U kunt beginnen met het verwijderen van de takjes in haar vacht, en dan kunt u ook de bladeren verwijderen. Ruim daarna de modderpoelen op en dan kun je de kleine otter verwennen met een warm bubbelbad. Gebruik een delicate zeep om haar lichaam in bubbels te bedekken, sprenkel wat warm water om het schuim te verwijderen en droog haar vacht vervolgens af met een schone handdoek. Oh ja, haar vacht is nu zo pluizig! Kam het goed door en wikkel Lotta vervolgens in een schone deken. En zo is het zorgproces helemaal voltooid en kun je verder gaan om een nieuwe taak te ontdekken!

Op de volgende pagina van het spel kun je alle mooie kleding ontdekken die ons Prinxy-team heeft gemaakt voor de schattige Lotta. Dit online otter- aankleedspel voor meisjes bevat enkele van de chicste kledingstukken en accessoires die je ooit hebt gezien. Help jij onze Lottie om zich aan te kleden voor een nieuwe dag? Ga met je vingers door Lotta's gloednieuwe garderobe en kies wat je het leukst vindt om haar aan te kleden voor een nieuw avontuur. Er zijn meisjes-meisjesjurken beschikbaar, chique jumpsuits, crop-tops, rokken, korte broeken, panty's en meer. Mix en match je favoriete kledingstukken met kleurrijke kapsels en haarspeldjes voor meisjes. Ze ziet er geweldig uit in haar nieuwe outfit, nietwaar?

Laten we nu je nieuwe vriend helpen een nieuw thuis te vinden! Hoe goed zijn jullie meiden in het oplossen van online puzzelspellen ? Veeg over de tegels van de gegeven puzzel om ze op de juiste plaats te leggen en stop niet voordat je erin slaagt een nieuwe habitat te ontgrendelen die Lotta kan veranderen in een prachtig huis. Houd er rekening mee dat wanneer u een stuk correct plaatst, het wordt geblokkeerd en u het niet meer kunt verplaatsen. Als twee stukken op verkeerde plaatsen staan, kun je ertussen wisselen en ze op de juiste plaats leggen. Zodra het je lukt om alle puzzelstukjes in elkaar te passen, verschijnt er een mooie habitat voor je ogen. Maak jij er Lotta's nieuwe thuis van?

De 5e activiteit in dit online huisdierenspel daagt jullie uit, meiden, om een leuk decoratiespel te spelen waar jullie dol op zullen zijn. Ik hoop dat je klaar bent om je ontwerpvaardigheden te oefenen en het modderige hol om te toveren in een prachtig huis voor onze schattige otter. Gebruik een houweel om het rotsblok dat de ingang bedekt te kraken, gebruik dan een tuinschaar om wortels en onkruid te verwijderen en haal dan die angstaanjagende spinnen weg die rondspelen. Veeg de vloer om vuil te verwijderen en blader vervolgens door alle decoratie-opties die tot je beschikking staan om Lottie's nieuwe huis te versieren. Goed gedaan, dames! Dankzij jouw hulp heeft Lotta's verhaal een happy end en daar is ze zo dankbaar voor!

Veel plezier met het online spelen van Lotta The Otter Rescue -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Pet Games proberen door Prinsy.app:

  1. Verrassing bakken
  2. Twinchella-uitdaging
  3. Miruna's avontuur: Dierenarts