Koken In De Keuken Van De Chef on Prinxy

Koken In De Keuken Van De Chef spelen op Prinxy

Het verhaal over Koken In De Keuken Van De Chef

Heb je ooit de chef willen zijn van een druk restaurant? Nou, hier is je kans! Stroop je mouwen op, knoop je haar vast en ga aan de slag met het spel Koken in de keuken van de chef voor meisjes!

Dit is de kans waar je op hebt gewacht, ben je er klaar voor? In dit gloednieuwe kookspel krijg je een professionele keuken uitgerust met de nieuwste apparaten, een dik menu vol lekkere gerechten en wat geld voor je eerste dag in de nieuwe keuken. Dus laten we de dag beginnen met een leuk dagje shoppen in de plaatselijke kruidenierswinkel! Ben je klaar om meer te ontdekken? Scroll naar beneden voor details ⬇️

Maar eerst en vooral! Laten we gaan winkelen! Aan het begin van het spel krijg je wat geld dat je kunt uitgeven in de supermarkt. Ga je gang en besteed ze verstandig! Koop fruit en groenten, vloer, chocolade, siropen, olie en al het andere dat je denkt te kunnen gebruiken voor de eerste recepten in deze multi-leveled kookspel voor meisjes. Zorg ervoor dat u wat geld spaart om apparaten te kopen. Ze gaan je helpen in de keuken.

Goed gedaan, dames! Nu je de basisitems hebt om het plezier mee te beginnen, durf je het menu te openen om erachter te komen wat je vandaag gaat koken. Het eerste niveau in dit gratis te spelen kookspel bevat vier recepten van het ontbijtmenu. Er zijn zowel zoete als zoute gerechten om de ochtend mee te beginnen, maar afhankelijk van de items die je eerder hebt gekocht, ga je alleen bepaalde gerechten koken. Klinkt leuk, toch? Volg de tips en trucs van elk recept, kook zo goed als je kunt en serveer het gerecht aan je klant die geduldig wacht om je eten te proeven.

Maak indruk op je kostuums met je geweldige kookkunsten, verzamel hun fooi en gebruik het geld om nieuwe ingrediënten en keukenapparatuur te kopen voor je groeiende bedrijf. Mis geen enkele stap in het kookproces... een perfect gebakken gerecht levert ook gouden sterren op. Verzamel ze allemaal en ontgrendel nieuwe uitdagende recepten naarmate je verder komt in deze leuke kookuitdaging. Vraag jij je al af wat er komt na het Ontbijtmenu? Er is het Fast Food-menu, daarna volgt het Everyday Lunch Menu, het Mexican Food Menu en natuurlijk het Holiday Lunch Menu. Ga jij ze allemaal koken?

Veel plezier met het spel Koken in de keuken van de chef voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis terwijl je je een weg baant in onze virtuele keuken

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie voedselspellen die je zou moeten proberen:

  1. Verrassing bakken
  2. Prinsessen pizzafeest
  3. Blackforest Cake Maker