Het verhaal over BFF's wintervakanties

Ga samen met deze twee BFF's de wintervakantie in! Anna en Catherine maken zich op om samen met hun families de wintervakantie te vieren, en jullie dames zijn uitgenodigd om mee te doen! In het BFF's Winter Holidays- spel voor meisjes help je Anna met het delen met haar vriendin van de traditionele kerstgebruiken die haar familie volgt, en van Catherine leer je meer dingen over Hanukkah!

Aangezien Kerstmis en Chanoeka rond dezelfde tijd vallen, hebben we dit jaar bij Prinxy.app besloten om jullie dames te verrassen met dit geweldige aankleed- en decoratiespel dat de tradities van deze twee wintervakanties behandelt. Terwijl Kerstmis op 25 december wordt gevierd en zowel een heilige religieuze feestdag als een wereldwijd cultureel en commercieel fenomeen is, begint Chanoeka op de vooravond van 25 Kislev. Volgens de Joodse kalender valt Kislev rond dezelfde tijd als december. Deze joodse viering omvat een reeks rituelen die elke dag gedurende de achtdaagse feestdag worden uitgevoerd. Dus ben je klaar om naar meer te graven?

Laten we het plezier dan beginnen met een aankleedspel ! Eerst ga je Anna helpen om de perfecte kerstoutfit te vinden. Lelijke truien, rendierpantoffels, leggings en jurken met sneeuwvlokpatronen zijn Anna's keuzes voor de wintervakanties. Mix en match je favoriete kledingstukken en vind de perfecte kerstlook voor ons meisje. Grijp dan je kans om ook door Catherine's kleerkast te snuffelen. Hoewel de joodse feestdag Chanoeka geen traditionele outfit heeft, bezit Catherine een speciale selectie truien met sterrenprint, pantoffels versierd met dreidels, leggings en jurken met menora's die ze graag draagt tijdens de feestweek van het Joodse feest van Chanoeka. Lichten. Help haar ook bij het samenstellen van haar kerstoutfit.

Goed werk tot nu toe, dames! Laten we nu deze meisjes helpen hun huizen in te richten voor de wintervakantie. Samen met Anna versier je een prachtige kerstboom en de open haard en zorg je ervoor dat haar woonkamer helemaal is aangekleed voor kerst. Met Catherine leer je hoe Joden hun huizen versieren voor de feestdag van Chanoeka. Dus ga door en hang slingerornamenten aan de muur, help Catherine vervolgens met het uitkiezen van wat cadeautjes voor haar familie en beslis dan over een mooie menora. De Chanoeka-menorah is een negenarmige kandelaar die tijdens de vakantie wordt aangestoken om het wonder van Chanoeka te vieren, en hij zou tijdens de feestdagen de woonkamer van Catherine moeten verlichten.

Geen voorbereiding op de wintervakantie zou niet compleet zijn zonder een beetje bakken , dus wees voorbereid om te pronken met je kookkunsten. Anna's moeder bakte haar lekkere peperkoekkoekjes, en zoals altijd is Anna verantwoordelijk voor het versieren ervan. Samen kun je hun feestelijke uiterlijk bepalen terwijl je speelt met kleurrijke glazuur, hagelslag en funky gezichtsopties. Catherine heeft ook een heerlijk recept, en ze kan niet wachten om het met jullie te delen. Samen met Catherine ga je heerlijke sufganiyot-donuts maken. Test je banketbakkersvaardigheden opnieuw en versier deze lekkere donuts zo kleurrijk als je kunt.

Veel plezier met het online spelen van dit vakantiespel voor meisjes genaamd BFF's Winter Holidays op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Zussen Wintervakantiedrama
  2. Modetrends voor winterzusters
  3. Frozen Christmas: extreme huismake-over