Nieuwe levensstijl: minimalisme on Prinxy

Nieuwe levensstijl: minimalisme spelen op Prinxy

Het verhaal over Nieuwe levensstijl: minimalisme

Het is het begin van een nieuw jaar en prinses Assepoester heeft besloten om een nieuwe levensstijl te ervaren. In 2021 wil Ella minimalist worden, en jij kunt haar daarbij helpen! In dit gloednieuwe schoonmaakspel voor meisjes genaamd New Lifestyle: Minimalism help je een van je favoriete Disney-prinsessen om een grote opruimsessie te beginnen en de rommel op te ruimen. Ben je klaar om te ontdekken wat er nodig is om een minimalist te worden?

De minimalistische levensstijl gaat over leven met alleen de dingen die je nodig hebt. Minimalistisch zijn heeft veel praktische voordelen voor je leven. Het kost minder, het kost minder tijd en energie om je levensstijl in stand te houden, en het levert ook veel vrije tijd op om je te concentreren op je ware passies. Minimalistisch worden begint met een simpele beslissing en een grote schoonmaaksessie, en samen met prinses Assepoester kun je ontdekken of een minimalistische levensstijl iets voor jou is. Ga aan de slag met het New Lifestyle: Minimalism- spel voor meisjes om erachter te komen!

De kamer van Assepoester is een grote puinhoop. Er zijn veel kledingstukken en make-upproducten verspreid over de vloer. Ze kocht al deze spullen om verschillende redenen. Ze waren in de uitverkoop, ze waren trending, of ze dacht dat ze haar zoveel geluk zouden brengen. Maar het is tijd om zich te ontdoen van de dingen die haar niet gelukkig maken. Geïnspireerd door de Marie Kondo-reinigingsmethode, leert deze eerste schoonmaaksessie die u gaat beginnen u hoe u de kledingstukken en accessoires kunt selecteren die u het leukst vindt. Minder is meer, vinden minimalisten, dus meisjes moeten niet vergeten dat het aantal items dat je mag houden beperkt is. Kies verstandig! Blader door de stapel kleding en selecteer de jurken die je wilt houden, en dan nog 6 tweedelige outfits! Bekijk vervolgens de grote verscheidenheid aan schoenen, tassen en sieraden met hoge hakken en selecteer er zes uit elke categorie. Als Ella's garderobe eenmaal perfect in orde is, kun je haar aankleden met je favoriete kledingstuk uit alle kledingstukken die je hebt uitgekozen.

Ben je klaar om meer te ontdekken over de minimalistische modestijl ? Ga daarna verder met het spelen van ons aankleedspel met minimalismethema! Een belangrijk principe definieert minimalistische mode: houd het simpel! Gestroomlijnde vormen, een kleine selectie kleuren en een aantal onmisbare sleutelitems helpen Ella opvallen in een eenvoudige maar o zo chique #ootd . Blader door de selectie van witte overhemden, rechte broeken, kokerrokken, fit & flare-jurken, overhemdjurken, camel-trenchcoats en kies de outfit die je het leukst vindt om haar aan te kleden. Kies een paar leren laarzen of een paar eenvoudige zwarte sandalen en blader dan ook door haar selectie accessoires. Gouden en zilveren oversized sieraden, designerhorloges en mini-tasjes zijn de belangrijkste accessoires die Ella's eenvoudige outfit wat chiquer maken, dus kies degene die het beste bij de gekozen outfit passen. Goed gedaan, dames!

Met de kledingkast opgezet en een adembenemende minimale outfit, is prinses Assepoester nu klaar voor de tweede schoonmaaksessie op haar to-do-lijst. Vervolgens kun je haar ook helpen haar make-upset te organiseren. Sleep de make-upproducten naar de juiste koffer en maak je klaar om je vaardigheden als visagist op de proef te stellen. De volgende fase van het spel onthult een gratis te spelen make-upspel waarin je een minimale make-uplook voor je favoriete Disney-meisje kunt creëren. Er zijn een paar hacks die Assepoester kent met betrekking tot de minimale make-uplook, dus jullie meiden kunnen maar beter bereid zijn om wat trucjes te stelen als je ook haar kenmerkende make-uplook zonder make-up wilt dragen. Zorg er eerst voor dat je neutrale kleuren gebruikt zoals beige, wit, lichtpaars, lichtroze voor haar oogschaduw. Breng vervolgens een perzikkleurige blos aan op haar wangen, lippenstift naar keuze en maak Ella's minimale make-uplook af met wat zwarte mascara.

Nog een uitdaging! Behandel de volgende decoratietaak en je hebt alle stappen voltooid in de overgang van Assepoester naar de minimalistische levensstijl. Ze moet nu haar woonkamer opnieuw inrichten, en hier kun je je vaardigheden als interieurontwerper bewijzen. Bekijk de grote verscheidenheid aan decoraties die beschikbaar zijn in aardse kleuren en gouden hints, en kies je favorieten om de woonkamer van Assepoester in een minimalistische stijl te decoreren. Goed gedaan dames!

Veel plezier met het online spelen van het spel New Lifestyle: Minimalism op Prinxy.app

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Lifestyle Games je moet eens kijken:

  1. De fitnesslevensstijl van BFF
  2. Ellie Lifestyle-fotograaf
  3. Glamoureuze levensstijl van beroemdheden