Volgende supermodelsterren on Prinxy

Volgende supermodelsterren spelen op Prinxy

Het verhaal over Volgende supermodelsterren

Heb je je ooit afgevraagd wat er nodig is om een succesvol supermodel te worden? In de Next Supermodel Stars ga je leren wat de vier stadia zijn die een meisje dat een beroemd supermodel wil worden, moet doorlopen. Sluit je aan bij de 4 BFF's en help ze stap voor stap om de modellencarrière van hun dromen op te bouwen terwijl je dit online spel voor meisjes speelt. Ben je klaar voor de modellenlessen?

Er zijn vier hoofdfasen waarmee u rekening moet houden wanneer u droomt van een modellencarrière. We gaan ze allemaal behandelen, maar kies eerst het meisje dat je wilt vergezellen in het avontuur naar een succesvolle modellencarrière. Oefen dan samen met haar in dit leuke en verslavende spel voor meisjes. De eerste mode-uitdagingen die je moet voltooien, is fun shopping ervaring. Als model moet je altijd gekleed zijn volgens de laatste modetrends en je dagelijkse looks moeten allesbehalve gewoontjes zijn. Dus pak je winkelwagen en ga naar het winkelcentrum. Koop alles waar je blij van wordt en probeer de lelijke kledingstukken en accessoires te vermijden. Als je genoeg stijlvolle jurken, schoenen, clutches en sieraden hebt verzameld, ga je terug naar de studio en help je supermodel zich voor te bereiden op de eerste catwalk. Er zijn geen specifieke moderegels die je moet volgen tijdens het spelen van dit leuke aankleedspel voor meisjes. Laat je fantasie de vrije loop en stel al je favoriete kledingstukken en accessoires samen in een adembenemende statement look.

Mooie klussen, dames! Ben je klaar om de tweede fase in de carrière van een supermodel te ontdekken? Het is de dieetfase. Modellen moeten hun figuur in vorm houden en ze moeten altijd letten op het voedsel dat ze eten. Gezond eten en gymlessen houden deze meiden fit en in topvorm. Vervolgens worden jullie meisjes in het spel Next Supermodel Stars uitgedaagd om een geheugenuitdaging te voltooien. Draai twee kaarten tegelijk om en kijk hoe snel je de gezonde voeding-uitdaging kunt voltooien terwijl je je geheugen oefent. Als je alle uitdagingen in het puzzelspel gezonde voeding hebt voltooid, kun je een gezonde maaltijd voor je supermodel bereiden. Kies uit een verscheidenheid aan verse salades, granola-kommen, lekkere smoothies en koffie je favorieten en zet ze samen in een instagrammable lunch flatlay .

Vervolgens moet je leren omgaan met de concurrentie. Sommige meisjes kunnen heel gemeen zijn als ze het gevoel hebben dat hun baan wordt bedreigd door hardwerkende, creatieve collega's en ze zich beginnen te misdragen. Leer een paar trucs en tips en leer je stiekeme rivalen een lesje door hun uiterlijk te verpesten. Kun jij het verslappende spel afmaken zonder gepakt te worden door mooie Olivia? Last but not least, leer hoe je kunt poseren als een catwalk-supermodel. Met deze vier fasen voltooid, ben je nu klaar om je eigen modellencarrière te beginnen!

Veel plezier met het online spelen van het spel Next Supermodel Stars voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Supermodel-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. BFF's van beroemdheden
  2. Celebrity fashionista's
  3. Mode-lookbook voor supermodellen