Wonderprinses Levendige jaren 80 on Prinxy

Wonderprinses Levendige jaren 80 spelen op Prinxy

Het verhaal over Wonderprinses Levendige jaren 80

Ga mee met prinses Diana op haar reis terug in de tijd en help haar de levendige jaren 80 te ontdekken. De jaren tachtig waren een decennium van gedurfde stijlen, kleuren en silhouetten, oversized kledingstukken, schoudervullingen en blitse cocktailjurken. In dit online aankleedspel voor meisjes hebben we enkele van de meest iconische items uit de jaren 80 verzameld en we dagen jullie kleine modestylisten uit om ze samen te stellen in adembenemende moderne looks die passen bij een evenement in 2020. Kom aan de slag met de Wonder Princess Vivid 80s , en verkleed onze superheldenprinses om indruk te maken!

In dit modespel voor meisjes mag je Diana, de krijger uit het Amazonegebied, in twee verschillende stijlen aankleden. Aan de ene kant kun je kiezen uit een verzameling glanzende krijgersharnas. Naast haar selectie van kenmerkende kostuums zoals de rode en blauwe jurk met gouden inzetstukken of de traditionele met sterren bezaaide panty's, kun je ook gouden body-suit-kasten of vrouwelijke Amazone-jurken vinden. Selecteer de winnende superheldenlook voor prinses Diana en zorg ervoor dat je je selectie van accessoires voorziet met haar favoriete accessoires zoals een gouden lasso, schild, zwaard en een gouden tiara. Aan de andere kant kun je haar kleden in de meest spectaculaire cocktailjurk, of in een pak met gewatteerde schouders en een oversized jasje, of zelfs in een vrouwelijke blazer die je kunt accessoriseren met een midi-rok en hoge hakken. Goed gedaan, dames!

Laten we haar vervolgens ook helpen haar make-up te doen! In de jaren 80 hielden vrouwen ervan zich te verkleden om naar het strand te gaan. En dat betekende veel koraalrode lippenstift, glinsterende gouden oogschaduw en kleurrijke mascara in de make-up. Laten we eens kijken naar Diana's make-upkit en helpen wow met een verbluffende make-uplook. Gebruik zoveel mogelijk kleuren en creëer een make-uplook die een goed humeur uitstraalt. Voltooi de door Wonder Princess geïnspireerde look uit de jaren 80 ook met een nieuw kapsel.

Veel plezier met het spelen van het Wonder Princess Vivid 80s aankleed- en make-upspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie modegames die je hierna zou moeten spelen:

  1. Multiversum Goldie
  2. Rivaliteit tussen beroemdheden onder tieners
  3. Prinsessen Fotogram Verhalen