Pride regenboogmode on Prinxy

Pride regenboogmode spelen op Prinxy

Het verhaal over Pride regenboogmode

Het is International Pride Month en om hun steun aan de LBGTQ+-gemeenschap te tonen, gaan zes van je favoriete Disney-prinsessen de hele maand regenboogkleurig. Met de juiste kleding uitgekozen en kleurrijke accessoires gaan ze naar de Pride Parade, en jij bent uitgenodigd om ze te helpen het in stijl te doen. In het aankleedspel Pride Rainbow Fashion voor meisjes help je de meisjes bij het kiezen van regenboogkleurige outfits voor de komende Pride Parade. Ben je er klaar voor?

Juni is Pride Month, wanneer de LGBT-gemeenschappen van de wereld samenkomen en de vrijheid vieren om zichzelf te zijn. Kledingmerken, zowel grote als kleine, richten zich op de regenboog om hun steun te betuigen tijdens de Pride-maand en iedereen buiten de LGBT-gemeenschap is welkom om deel te nemen aan de vieringen. In dit online aankleedspel voor meisjes sluit je je aan bij zes Disney-meisjes die de Pride-parade in stijl willen bijwonen, en je moet ze allemaal helpen bij het kiezen van een geweldige jurk of een chique outfit terwijl je door hun regenboogkleurige kledingkast! Dus laten we beginnen en de zes meisjes ontmoeten die de LGBT-gemeenschap steunen.

De zusjes Frozen, Rapunzel, Tiana, Merida en Moana zijn de zes prinsessen die niet kunnen wachten om hun koninklijke jurken op te geven en ze te vervangen door regenboogkleurige jurken en opvallende accessoires. In dit gratis te spelen modespel is er een representatieve kleur voor de garderobe van elk meisje, en om die te ontdekken, word je uitgedaagd om van de ene eenheid naar de andere te gaan. Maak je klaar om onze indrukwekkende selectie zomerjurken, topjes met bloemenprint, korte broeken, rokken en spijkerbroeken te ontdekken terwijl je elk Disney-meisje kleedt in een heldere tint geïnspireerd op de kleuren van de regenboog. Mix en match je favoriete kledingstukken in adembenemende pride- outfits en versier de winnende outfit eenvoudig met een zomers kapsel, kleurrijke accessoires, gebloemde hoofdbanden en een gestreepte vlag. Maak vervolgens een foto van je creatie en deel deze met je vrienden! Verspreid de liefde!

Veel plezier met het Pride Rainbow Fashion- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Princess Games van Prinxy.app proberen:

  1. Prinsessen Ruimteverkenners
  2. Prinsessen kledingruil
  3. Prinsessen strandvakantie