Tiana's lentegroene bruiloft on Prinxy

Tiana's lentegroene bruiloft spelen op Prinxy

Het verhaal over Tiana's lentegroene bruiloft

Prinses Tiana heeft altijd al willen trouwen op een groene lentedag en vandaag komt haar kinderdroom uit! Haar prins geeft haar de bruiloft van haar dromen en ze kan niet wachten om voor hem door het altaar te lopen. Haar BFF's, Ariel en Elsa, zijn haar bruidsmeisjes, en jullie dames zijn ook uitgenodigd om mee te doen. Help jij prinses Tiana haar bruidslook te krijgen in dit gratis te spelen aankleedspel voor meisjes genaamd Tiana's Spring Green Wedding ?

Zoals je misschien al weet, is Tiana's favoriete kleur lentegroen, dus daarom kozen zij en Naveen het als hun trouwkleur. Ze hebben alle details van hun trouwdag al vastgelegd, en je hoeft alleen maar de bruid en haar bruidsmeisjes aan te kleden. Ben je klaar om ermee te beginnen? Prinses Ariel is de eerste die uw vaardigheden als modeadviseur ontdekt! Blader door alle selecties van elegante jurken en kies je favoriet om haar mee aan te kleden. Het kan lang of kort zijn, bedrukt of in een mooie pastelkleur. Kleed Ariel aan in degene die je het leukst vindt, kies je favoriet en versier hem met designerhakken, een elegante clutch en enkele sieraden. Kies voor Elsa een strapless groene jurk en een fancy fascinator voor een complete look.

Vervolgens is het tijd om onze blozende bruid aan te kleden. In deze   prinsessenspel voor meisjes, haar lange bruine haar is al in een losse knot gestyled, zodat jij je kunt concentreren op haar bruidsjurk. De selectie bruidsjurken die tot je beschikking staan in dit huwelijksspel is behoorlijk indrukwekkend. Tussen alle witte jurken kun je een aantal mooie groene jurken vinden die het gekozen thema voor Tiana's trouwthema volgen. Welke kies jij? Complementeer de gekozen bruidsjurk met een delicate sluier, een groen boeket en sprankelende sieraden.

Veel plezier met het online spelen van Tiana's Spring Green Wedding- spel voor meisjes op Prinxy.app!

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Trouwspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Prinses Bruiloft Transformatie
  2. Nu en dan: prinsessenbruiloft
  3. Nu en dan: Ellie trouwdag