Insta-trends: Galaxy-mode on Prinxy

Insta-trends: Galaxy-mode spelen op Prinxy

Het verhaal over Insta-trends: Galaxy-mode

Bereid je voor op een modieuze reis naar het centrum van het heelal samen met je favoriete Disney-prinsessen! De zusjes Frozen en hun BFF's Rapunzel, Moana en Ariel zijn verantwoordelijk voor je onvergetelijke reis in dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes genaamd Insta Trends: Galaxy Fashion . Ben je klaar om je bij hen aan te sluiten?

Maar voordat ik door hun indrukwekkende sectie met melkwegpakken ga graven, wil ik je vertellen wat je gaat ontdekken in onze   prinses aankleedspel voor meisjes. Insta Trends: Galaxy Fashion is een mix van Doja Cat's nieuwste album genaamd Planet Her en het Northern Lights-filter dat zo populair is op Instagram. Deze unieke mix wordt aangevuld met een indrukwekkende selectie kostuums en enkele van de coolste accessoires die je ooit hebt gezien. Laten we ermee beginnen, dames!

De eerste op de ruimte geïnspireerde kledingkast die je gaat ontdekken in ons online aankleedspel is die van koningin Elsa . Blader door haar kleurrijke garderobe, laat haar al die schattige op maat gemaakte blouses passen en kies je favoriet om haar mee aan te kleden. Ga dan verder en zoek een bijpassende legging. Werk haar stijlvolle astronautenlook af met een gloednieuw kapsel dat in paarse of blauwe kleurovergangen kan komen. Gevangen door een schouwspel van vallende sterren, kan Disney's prinses Rapunzel jouw modeadvies goed gebruiken. Vervolg je unieke avontuur in ons exclusieve Prinxy-spel voor meisjes en kijk welk prachtig astronautenkostuum je kunt vinden voor onze langharige prinses. Rapunzel is een grote fan van jumpsuits, dus een strak pak is alles wat ze nodig heeft om op te vallen. Kies een donkere of een lichte kleur en versier deze met geavanceerde gadgets die ze zou kunnen gebruiken tijdens haar reizen door de ruimte.

Planet Her is sinds kort ook het huis van prinses Ariel . De roodharige zeemeermin gaf haar onderwaterkoninkrijk op om getuige te zijn van de lichtdans die plaatsvindt op deze spectaculaire planeet in het centrum van het universum. Tinten geel, oranje, zand en blauw heersen over Ariel's nieuwe wereld, en ons meisje heeft jouw hulp nodig om erbij te horen. Tweedelige outfits en pakken met Galaxy-print staan tot je beschikking in Ariel's ruimtegarderobe. Wat ga je voor haar kiezen? Pas alles wat je het leukst vindt en maak Ariel's nieuwe look af met een kleurrijk kapsel met ruimtebroodjes. Ben je klaar voor wat meer? Laten we dan je avontuur voortzetten in dit modespel met een andere uitdaging. Anna is de volgende prinses in de rij om jouw modetips en -tricks te ontdekken, en ze is klaar om onder de indruk te raken. Je kunt proberen een verbluffende niet-overeenkomende outfit voor onze prinses te creëren, of je kunt op safe gaan en haar adviseren om een schattig pak in een effen kleur te dragen.

Last but not least mag je een galaxy-jumpsuit kiezen voor ons 5e Disney-meisje, prinses Moana . Haar collectie astronautenoutfits is er in een grote verscheidenheid aan kleuren en valt op door oversized accessoires en chique snitten. Vergeet haar look niet af te maken met een nieuw kapsel en met statement accessoires.

Veel plezier met het online spelen van het Insta Trends: Galaxy Fashion- spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Space Princess Games van Prinxy.app proberen:

  1. Ellie in de ruimte
  2. Prinses tijdreizen
  3. De prinses naar de toekomst gestuurd