Modeblog Princess Makeover on Prinxy

Modeblog Princess Makeover spelen op Prinxy

Het verhaal over Modeblog Princess Makeover

The Frozen Sisters hebben een van de meest populaire modeblogs die ooit hebben bestaan. Alle prinsessen die in de fantasiewereld leven, houden hun nieuwste modeberichten bij en op dit moment maken ze zich klaar om het nieuwste artikel van vandaag te behandelen. Zoals altijd willen ze indruk maken met hun uiterlijk, dus vroegen ze jou om achter de camera's te gaan staan en hen te helpen gewaagde looks te creëren. In het Princess Makeover Fashion Blog- spel help je je favoriete Disney-prinsessen om alle details voor hun volgende fotosessie voor te bereiden. Zijn jullie dames klaar om aan de slag te gaan met dit gratis te spelen makeover-spel voor meisjes dat je online kunt spelen op Prinxy.app?

Elsa en Anna willen hun lezers vandaag verrassen met een fantasielook, en hun idee zal je vaardigheden als visagist zeker een beetje op de proef stellen. Ben je klaar om je schildersvaardigheden te bewijzen terwijl je hun gezicht bedekt met verbluffende uitgewerkte gezichtsontwerpen? Voel je dan vrij om samen met hen aan de slag te gaan met dit gratis make-upspel en bekijk al je opties op het gebied van gezichtsontwerpen. De indrukwekkende selectie gezichtsontwerpen in deze game is uniek, kleurrijk en super schattig. Naast vlindervleugels kun je ook een aantal schattige welpenontwerpen en zelfs superheld-gezichtskunstontwerpen vinden. Gelukkig kun je uit elke categorie je favoriete ontwerp voor elke prinses kiezen. Voltooi vervolgens hun gezichtsontwerpen met gewaagde lippenstift en met nieuwe haarstijlen.

Vervolgens kunnen ze jouw deskundig advies gebruiken bij het kiezen van de winnende outfits. In hun koninklijke garderobe vind je zowel elegante jurken als jeugdige tweedelige outfits. Terwijl je dit online aankleedspel voor meisjes speelt, kun je de twee prinsessen een paar looks laten uitproberen voordat ze de definitieve outfits kiezen. Versier de winnende outfits met sprankelende sieraden en vergeet niet een foto van je creatie te maken.

Veel plezier met het spelen van het Princess Makeover Fashion Blog- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie prinsessenspellen je zou het volgende moeten spelen:

  1. Zusters Discokoorts
  2. De wintervlucht van de zusters
  3. Annie en Eliza Tropische vakantie