Princess Anti-Fashion: kleurblokken on Prinxy

Princess Anti-Fashion: kleurblokken spelen op Prinxy

Het verhaal over Princess Anti-Fashion: kleurblokken

Er zijn zoveel moderegels die je moet kennen bij het mixen en matchen van je dagelijkse outfits. Oranje en rood gaan niet goed samen, rood en roze ook niet, maar wie maakt deze regels eigenlijk? Prinses Jasmine heeft besloten te breken met het gewone, dus regisseert ze haar eigen revolutionaire show genaamd Princess Anti-Fashion! Hier steunt ze andere prinsessen in het fantasieland en helpt ze opvallen in adembenemende outfits gemaakt van zogenaamde blokkleuren die eigenlijk kleuren zijn die niet goed bij elkaar passen. Ben je benieuwd welke prinsessen haar steunen in deze online moderevolutie? Speel het aankleedspel Princess Anti-Fashion: Color Blocks op Prinxy.app om erachter te komen!

Maar laten we eerst eens kijken wat de mode-experts zeggen. Prinses Assepoester is hier om uit te leggen wat kleurblokken zijn en waarom we ze niet samen moeten voegen. Dus volgens Assepoester wordt kleurblokkering gezien als de verkenning van het nemen van kleuren die tegengesteld zijn aan het kleurenwiel en ze aan elkaar koppelen om interessante en complementaire kleurencombinaties te maken. Het dragen van kleurblokken is gedurfd, gedurfd en niet erg vrouwelijk, vindt Assepoester. Aan de andere kant is prinses Jasmine hier om de regels te overtreden en iedereen te laten zien dat tegenovergestelde kleuren er geweldig uit kunnen zien en dat met een beetje aandacht voor detail zelfs royals er prachtig uit kunnen zien in gedurfde kleuren. Ga aan de slag met dit gratis te spelen modespel voor meisjes en help Jasmine en haar vrienden om leuke combinaties te maken.

In dit prinsessenspel werk je samen met moderebel Jasmine en haar beste vriendinnen Elsa en Moana, en samen creëer je verbluffende combinaties van blokkerende kleuren en bewijs je dat ze er samen fris en stijlvol uit kunnen zien. Eerst leert Jasmine je hoe je blokkerende kleuren kunt mixen en matchen in statement-outfits, en daarna kun je Elsa en Moana ook aankleden zoals je wilt. Klaar om je stilistische vaardigheden te bewijzen?

Veel plezier met het spelen van het Princess Anti-Fashion: Color Blocks aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie modegames die je hierna zou moeten spelen:

  1. Wiel van outfits
  2. Ellie Modepolitie
  3. Wat ik zou dragen als ik een...