Prinsessen verwelkomen winterbal on Prinxy

Prinsessen verwelkomen winterbal spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsessen verwelkomen winterbal

Het koude seizoen is aangebroken en deze prachtige Disney-prinsessen zijn van plan om het goed te vieren! De Sneeuwkoningin is verantwoordelijk voor de organisatie van het winterbal dit jaar, en jullie dames zijn uitgenodigd om haar te helpen! Ze heeft al voor alle belangrijke details gezorgd, maar ze heeft nog steeds je vaardigheden als modeadviseur nodig. Wil je haar helpen beslissen wat ze vanavond zal aantrekken? Speel het Princesses Welcome Winter Ball- aankleedspel voor meisjes en deze drie beste vrienden zien er fantastisch uit op het jaarlijkse winterbal!

Elk jaar vieren Elsa, Assepoester en Sneeuwwitje de eerste sneeuw met een welkomstbal. Het evenement vindt plaats in de bevroren Arendelle en iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan het chique feest! Iedereen is er enthousiast over, en onze gastheren ook! Ze hebben gewacht op zo'n glamoureus evenement om hun elegante jurken weer te dragen, en dat is waar jij ze kunt helpen! Ga aan de slag met het Princesses Welcome Winter Ball- spel en bewijs je fashionista-vaardigheden op Queen Elsa . Haar kenmerkende kleur is ijsblauw, maar dit jaar zou ze iets anders kunnen proberen, wat denk je? Neem een kijkje in haar kledingkast, laat haar babyroze en gele jurkjes passen en kies de winnende. Accessoriseer je selectie vervolgens met een elegante jas van imitatiebont, een zwierig kapsel en gouden sieraden.

De volgende in de rij om je geweldige stylingvaardigheden te ontdekken, is prinses Sneeuwwitje . Dit jaar houdt ze van verfijnde borduursels en kralen, dus wees niet te verrast als je een indrukwekkende selectie strapless jurken bedekt met kralen of elegante geborduurde jurken in haar garderobe ontdekt. Kleed Sneeuwwitje in je favoriete baljurk en vergeet niet een mooie jas met ruches uit te kiezen om haar warm te houden op weg naar het bal. Style haar haar in perfecte krullen en maak haar outfit af met sprankelende sieraden.

Last but not least, help Assepoester nu haar perfecte look te vinden! Er zijn felgekleurde jurken beschikbaar in haar garderobe, bijpassende schoenen met hoge hakken en zelfs enkele elegante jassen. Mix en match ze in een adembenemende look en maak het af met sprankelende sieraden naar keuze.

Veel plezier met het Princesses Welcome Winter Ball- aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie modegames die je hierna zou moeten spelen:

  1. Wat te dragen Wintereditie
  2. Modetrends voor winterzusters
  3. Mega Dressup - Beste seizoenen