Mijn perfecte jaarplanner on Prinxy

Mijn perfecte jaarplanner spelen op Prinxy

Het verhaal over Mijn perfecte jaarplanner

Belle heeft besloten om van 2021 haar beste jaar ooit te maken, dus vanaf de eerste dagen van het nieuwe jaar maakte ze een shortlist met goede voornemens. Ze heeft een perfect plan voor het nieuwe jaar, maar ze heeft jouw hulp nodig om zich eraan te houden. Help jij haar een handje? Ga samen met haar aan de slag met het aankleedspel My Perfect Year Planner voor meisjes en help prinses Belle om haar nieuwe levensstijl te leren kennen terwijl ze 12 unieke activiteiten ontdekt die op haar planner staan vermeld.

Maar, allereerst! Belle weet dat het plannen van de activiteiten de eerste stap is om ze waar te maken. Dit jaar zal elke maand een nieuw avontuur zijn. Ben je klaar om te ontdekken hoe ze haar dagen gaat opfleuren? Tik vervolgens op de knop 'Volgende', draai aan het wiel en bereid haar voor op het eerste leuke avontuur. We weten dat sommige van Belle's voornemens misschien ook die van jou zijn, en dit maakt dit online prinsessenspel nog leuker om te spelen. Dus als je van plan bent om wat meer tijd door te brengen in de sportschool of de natuur te verkennen, of als je ook wat kooklessen wilt volgen, of als je hoopt de luchtballonervaring volledig te beleven, dan is My Perfect Year Planner het spel voor jullie dames!

De nieuwste kledingstukken en accessoires zijn verpakt in dit modespel ! Tussen de grote verscheidenheid aan kleding vind je enkele van Belle's kenmerkende items, zoals haar gele prinsessenjurk maar deze keer in moderne lijnen, of chique topjes met rozenprint die je kunt combineren met rokken, jeans of capribroeken. Belle is een echte fashionista in hart en nieren die haar dagelijkse looks up-to-date moet houden met de laatste trends, en hier kun je haar helpen. Het beste gedeelte? Dit online aankleedspel voor meisjes kan je ook als inspiratie dienen als je op zoek bent naar nieuwe outfitideeën om te dragen tijdens het tuinieren, tijdens het zwemmen of tijdens het skiën in Aspen. Belle laat nooit een kans voorbijgaan om op te vallen, en u kunt van de beste leren hoe u dat moet doen!

Hier is hoe het te spelen! Tik met het dagboek op de planning en wacht tot het wiel draait. Als het stopt, ontdek je een van Belle's voornemens en een kledingkast vol met alle kleding, sieraden en accessoires die je nodig hebt om haar te helpen er geweldig uit te zien terwijl je een nieuwe vaardigheid leert. Blader vervolgens door haar garderobe, mix en match de kledingstukken die je het leukst vindt met de juiste accessoires en kleed haar aan voor de gegeven activiteit. Vergeet niet haar haar in model te brengen voor een geheel nieuwe look. Keer terug naar het wiel, draai opnieuw en maak nog een prachtige #ootd voor onze mooie prinses. Stop niet voordat je alle twaalf looks in deze online aankleeduitdaging hebt voltooid!

Veel plezier met het spelen van My Perfect Year Planner aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie prinsessenspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Het hele jaar door fashionista: Eliza
  2. Het hele jaar door fashionista: Annie
  3. Het hele jaar door Fashionista: Goldie