Ijzige koppels wintertijd on Prinxy

Ijzige koppels wintertijd spelen op Prinxy

Het verhaal over Ijzige koppels wintertijd

Het heeft de afgelopen uren onophoudelijk gesneeuwd in het fantastische Arendelle, en deze twee winterliefhebbers kunnen niet wachten om naar buiten te gaan en in de show te spelen zoals ze vroeger als kinderen deden. Er zijn nog geen voetafdrukken in de sneeuw en Elsa en Anna zullen de kans niet missen om die van hen te markeren in de verse sneeuwlaag. Het is eindelijk wintertijd! Hoera! Niemand houdt meer van de winter dan deze twee zusjes van Frozen! In het aankleedspel Icy Couples Winter Time voor meisjes word je uitgedaagd om de meisjes te helpen warme winterkleren uit te kiezen voordat ze naar buiten gaan en samen met hun vriendjes een leuk sneeuwballengevecht beginnen. Help jij ze een handje?

Het geheim bij het plannen om een winterdag buiten door te brengen, is om de juiste kleding te dragen. Je moet jezelf warm houden tijdens het wandelen of spelen in de sneeuw, maar tegelijkertijd is de echte uitdaging om er modieus uit te zien terwijl je het doet. Ben je klaar om te ontdekken wat de modetruc is? Deze koninklijke zussen weten zeker hoe ze zichzelf gezellig en chic moeten houden tijdens het koude seizoen . Door dit online prinsessenspel voor meisjes te spelen, kunnen jullie dames geweldige modetips krijgen van deze modieuze zussen. Zijn jullie meiden klaar? Ga dan aan de slag, blader door hun trendy wintergarderobe en maak Elsa en Anna klaar om er geweldig uit te zien voor hun dubbele winterdate. Oh ja, dit gratis te spelen verkleedspel voor meisjes bevat ook twee van de knapste jongens in het fantasieland, Kristoff en Jack Frost.

Zoals je weet zijn onze prinsessen echte fashionista's, dus zorg ervoor dat je zowel warme als stijlvolle kleding voor ze kiest. Laat de meiden al je favoriete combinaties passen, en als je de juiste hebt gevonden, versier ze dan met uggs, hoge laarzen, martins, motorlaarzen. Bekijk dan hun selectie winteraccessoires. Er zijn gebreide mutsen, oversized sjaals, handschoenen en zelfs een mooie bril die je kunt gebruiken om hun stijlvolle winterlooks compleet te maken. Als je klaar bent, ga je met de meisjes mee naar buiten en help je hen om het sneeuwballengevecht tegen hun vriendjes te winnen.

Veel succes, meiden, en veel plezier met het spelen van het Icy Couples Winter Time- aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie koppelspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Prinses vriendje tag
  2. Prinsessen dubbele date
  3. Gaat Jack Frost vreemd aan Elsa?