TikTok gevlochten kapsels on Prinxy

TikTok gevlochten kapsels spelen op Prinxy

Het verhaal over TikTok gevlochten kapsels

Hallo daar, TikTok trendsetters! Wil je nieuwe kapsels uitproberen die super populair zijn op TikTok ? We hebben het perfecte spel voor jou! TikTok Braided Hairstyles is een thema- haarspel met enkele van de coolste gevlochten kapsels op TikTok. Speel vandaag nog!

Maar voordat je eraan begint, wil ik je er meer over vertellen! Deze nieuwe hairstyling-game bevat de coolste gevlochten kapsels op TikTok. In dit spel transformeer je twee van je favoriete Clony-meisjeslooks, die van Regina en Kiki, door hun favoriete gevlochten kapsels te maken. Wie is er toe aan een nieuw kapsel? Wat dacht je van zes?

Ten eerste kun je kiezen tussen twee personages, Regina en Kiki. Vervolgens kun je kiezen uit zes geweldige kapsels die zijn ontworpen door TikTok-haarstylist Brian. Bekijk de Nederlandse vlechten, Senegalese vlechten, jumbo gevlochten godin paardenstaart, doosvlechten, gevlochten ruimtebroodjes en kroonvlechten die onze personages, Kiki en Regina, dragen in dit haarspel ! Daarna ga je verder met het wassen van het haar van je gekozen personage. Als het eenmaal brandschoon is, kom je aan het goede deel: het stylen van het haar! Dat doe je in een paar eenvoudige stappen. Volg de instructies van Brian en het komt goed. Daarna kun je het van accessoires voorzien door coole clips of linten te kiezen. Je kunt ook de haarkleur veranderen om het uniek van jou te maken!

Rust Regina of Kiki vervolgens uit met stijlvolle kleding en accessoires die passen bij hun nieuwe look. Blader door hun brede selectie crop-tops, T-shirts met strik aan de voorkant, colberts of bedrukte katoenen body's, en kies degene die je het leukst vindt om de meisjes mee aan te kleden terwijl je dit online blijft spelen   verkleedspel voor meisjes. Combineer vervolgens de gekozen outfit met opvallende accessoires zoals bloemenkronen, meerlagige kettingen, oorbellen en piercings.

Veel plezier met het online spelen van TikTok Braided Hairstyles op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere haarspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Afstuderen kapsels
  2. Haley probeert hitteloze krullen
  3. Billie Blonde-transformatie