TikTok-trends: kleurenblok on Prinxy

TikTok-trends: kleurenblok spelen op Prinxy

Het verhaal over TikTok-trends: kleurenblok

Er is een nieuwe mode-uitdaging die furore maakt op TikTok, en die hebben we ook naar Prinxy.app gebracht! Het heet zeven dagen kleurblok, en jullie dames zullen het geweldig vinden! Vertrouw mijn woorden niet, ga aan de slag met het TikTok Trends: Color Block -aankleedspel voor meisjes en bereid je voor op meer informatie over deze leuke en kleurrijke mode-uitdaging!

"Seven days of colour block" daagt de jonge fashionista's uit om 2-3 effen kleuren in hun dagelijkse outfits te gebruiken. Het mooie aan de outfits met kleurblokken is dat het je creativiteit en modegevoel maximaal uitdaagt. Wanneer je outfits maakt voor deze mode-uitdaging, moet je tinten samenstellen die als tegenpolen worden beschouwd op het kleurenwiel en ze vervolgens dienovereenkomstig accessoriseren. Tijdens het spelen van ons exclusieve aankleedspel is het jouw taak om deze prachtige influencer te helpen gewaagde outfits te creëren voor de zeven dagen durende kleurblokmode-uitdaging. Ze heeft deze week een drukke agenda en soms vind je het een uitdaging om de regels van deze mode-uitdaging te volgen. Ben je klaar om ermee te beginnen?

Tik op de afspeelknop, doe mee met Sophie in dit gratis te spelen TikTok-spel voor meisjes en bereid je voor op een drukke week vol statement-outfits in gedurfde gedurfde kleuren. De eerste uitdaging is om Sophie te helpen haar kantoorkleding te mixen volgens de regels van kleurblokkering. Gelukkig heb je genoeg opties om uit te kiezen, dus je zou de perfecte look voor haar moeten vinden. Bekijk dus al haar selectie colberts, overhemden, kokerrokken en pantalons, mix en match ze naar wens en bedenk een unieke kantooroutfit in groen en blauw of in geel, babyblauw en roze. Vergeet niet accessoires aan te schaffen voordat je verder gaat met de volgende uitdaging.

Het is al dinsdag en Sophie moet wat managementlessen volgen. Teruggaan naar de gangen van de universiteit is een kans voor ons meisje om haar plooirokjes weer te dragen, maar deze keer gaat ze het in kleurblokken doen. Combineer je favoriete plooirok met een crop-top in vurig rood of neongroen, en laat haar dan een paar van die prachtige jurken en jumpsuits passen voordat ze de definitieve schoollook kiest. Een rugzak en een agenda voor meisjesmeisjes zouden perfect passen bij haar chique schoolmeisjeslook, dus vergeet niet om hier ook wat accessoires voor onze dame uit te zoeken. Ga verder met het spelen van ons TikTok-aankleedspel met de volgende uitdaging. Denk je dat je een modieuze sportoutfit voor de jonge Sophie kunt creëren?

Kleurblokken werken ook geweldig in casual en romantische looks, en dat zul je ontdekken als je Sophie helpt bij het samenstellen van een kleurrijke outfit voor haar donderdagwandeling door het winkelcentrum en vervolgens een romantische girly-girl-look voor haar date. Sophie's casual garderobe wordt beheerst door de mooiste jurken die je ooit hebt gezien, dus vraag haar gerust om ze allemaal te passen. Kies je favoriet om haar mee aan te kleden en versier je favoriet vervolgens met plastic sieraden en een chique bril. In Sophie's romantische garderobe vind je veel roze en vuurrode kledingstukken, kant, ruches en speelse strikken. Mix ze mooi met statement sieraden en creëer een outfit om indruk te maken op haar date.

Ben je klaar voor wat meer? We hebben het beste voor zaterdag bewaard. Ze heeft een rode loper-evenement en je zult echt creatief moeten zijn met deze zesde mode-uitdaging in het TikTok Trends: Color Block- modespel ! Mix en match de kleurblokken om een elegante outfit voor de rode loper te krijgen, fixeer haar haar en maak haar glamoureus met gouden sieraden. Goed gedaan dames! Tik op de zondagse bubbel naast om deze leuke uitdaging van zeven dagen met kleurblokken te voltooien.

Veel plezier met het online spelen van het TikTok Trends: Color Block- spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere TikTok-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. E-Girls-transformatie
  2. Wat ik zou dragen als ik een...
  3. TikTok-trends: vriendjesmode