Het verhaal over Oh mijn gothic

De tijd voor moderne hekserij is eindelijk aangebroken - en we zijn er dol op. Ons gloednieuwe aankleedspel voor meisjes, Oh My Goth , zal je alles leren over de fantastische en mystieke grillige modetrend die TikTok uitdaagt.

Dus heb je ooit een goth willen zijn, maar nooit geweten waar te beginnen? Je hoeft geen lid te zijn van de club of zwarte nagels te hebben of een cape te dragen. Het modespel Oh My Goth laat zien dat er veel manieren zijn om je gothic-stijl uit te drukken. Laat je inspireren door deze nieuwe trend die voortkwam uit de botsing van gotische en grillige stijlen. Het combineert codes uit de gotische stijl van de jaren 80 met surrealistische ontwijkingen geïnspireerd door sprookjes en filmische duisternis. Gothic, grunge en gothic modetrends hoeven niet beperkt te blijven tot de straten, daarom zijn we hier om je alles te leren over hun esthetiek en hoe je ze in je garderobe kunt integreren. Ben je klaar om de donkere kant van mode te ontdekken?

Ga je gang en kies je favoriete grillige outfit voor onze coole meid Arya. Laten we beginnen met het doorbladeren van haar brede selectie eigenzinnige kleding terwijl je dit leuke modespel online speelt op Prinxy.app. Van tops met een korset en losse blouses met fijne borduursels, zwarte kanten broeken en rokken tot stralende, majestueuze jurken met klokmouwen, je kunt je favoriete outfit kiezen om haar mee aan te kleden. Maak de winnende outfit compleet met maanoorbellen, een grote glibberige hoed en een handtas. Ben je klaar voor meer?

Als een trend-geïnspireerde vrouw weet Violet alles van buiten de gebaande paden kleden. De garderobe van de Chicster varieert van gedurfd en zwart tot donkerrood en speels met een vleugje donkere gotische vibes die de essentie van haar unieke modestijl weergeeft. Haar kenmerkende look is gemakkelijk te repliceren door eigenzinnige accenten toe te voegen aan je zakelijke casual outfits of met een edgy leren zwarte jurk en kettingoorbellen voor een avondje uit in de club. Ze is ons tweede model in ons gothic -aankleedspel , dus zorg ervoor dat je iets bijzonders voor haar kiest.

Last but not least hebben we Lina. Ze is een echte gothic-prinses, wat betekent dat ze graag zwarte en leren stukken draagt, maar ze heeft ook een meisjesachtige kant. Daarom vind je in haar kleerkast wat gekleurde kledingstukken en anime prints. Kies uit alles wat beschikbaar is in ons TikTok-spel om Lina mee aan te kleden. Durf voor een complete #fairycore-look een kijkje te nemen in de donkere make-upopties die beschikbaar zijn in ons gothic make-upspel voor meisjes.

Veel plezier met het spelen van het Oh My Goth- aankleedspel online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere modespellen proberen   door Prinsy.app:

  1. TikTok stedelijke mode
  2. E-girls transformatie
  3. TikTok-trends: vriendjesmode