Extreme make-over: Harley-editie on Prinxy

Extreme make-over: Harley-editie spelen op Prinxy

Het verhaal over Extreme make-over: Harley-editie

Wat krijg je als je een slechterik kruist met een schoonheidsgoeroe? Een van de beste makeover-spellen die je tot nu toe hebt gespeeld! Maak je klaar om Miss Harley Queen te vergezellen in haar totale transformatie van een woeste schurk in een schattige tween terwijl je de Extreme Makeover: Harley Edition- game voor meisjes online speelt op Prinxy.app!

Extreme Makeover: Harley Edition is de derde game in onze hitserie Extreme Makeover-games, en deze keer is het zelfs nog beter! Met bijgewerkte graphics, nieuwe uitdagende taken en tal van schoonheidstips en -trucs, ben je in de Extreme Makeover: Harley Edition getuige van de volledige transformatie van een van de meest iconische schurken aller tijden, die er ook mooi uit wil zien. Dus wat is een betere manier om haar te laten zien hoeveel we van haar houden dan door haar een Extreme Make-over te geven?

Het spel begint ermee dat jij haar teint een stralende boost geeft met de juiste schoonheidsproducten en crèmes. Gebruik een reiniger om de ochtendroutine te beginnen, laat dan die rode puistjes knallen en gebruik een professionele pincet om haar wenkbrauwen vorm te geven. Breng een citrusmasker aan op haar gezicht en een laagje lippenbalsem om haar lippen te hydrateren. Om in de huidverzorgingsroutine van Harley te komen, heb je wat extra tijd nodig omdat er zoveel producten zijn die ze graag gebruikt, maar het beste is dat je dit allemaal kunt doen terwijl je een aantal geweldige schoonheidstips en -trucs leert - want wie houdt er niet van om iets nieuws te leren tijdens het spelen van online makeover-spellen ?

Het spel gaat verder terwijl je haar kenmerkende kleuren uit haar haar verwijdert en vervolgens aan haar make-up werkt. Volg de stapsgewijze instructies in ons haarspel om de haarverzorgingsroutine te voltooien, stijl het in speelse strandgolven of een romantische gevlochten paardenstaart en beslis dan of je het in een nieuwe kleur wilt verven of dat je Ik zou het graag goudkleurig willen laten. Goed gedaan, dames! Wat dacht je van wat make-up?

Begin het make- upspel te spelen door de beste foundationtint en concealer voor onze prachtige Harley te selecteren. Breng vervolgens ook een markeerstift aan en begin te spelen met de verscheidenheid aan kleuren die beschikbaar zijn in haar make-upset. Warme bruine tinten, gedurfde mixen van groen en paars of pasteltinten zijn enkele van uw opties op het gebied van oogschaduwkleuren. Kies degene die je het leukst vindt en voltooi vervolgens Harley's ogenmake-up met zwarte mascara. Blader vervolgens door haar selectie lippenstiften en maak de nieuwe make-uplook af met een mooie blos-tint.

Nadat je klaar bent met de make-upsessie, kun je kiezen uit verschillende outfits die ze kan dragen terwijl ze een professionele manicure krijgt. Kleed haar aan in iets meisjesachtigs en super kleurrijks, zodat ze met haar spullen door de straten van Gotham City kan pronken. Je kunt er zelfs voor zorgen dat ze de perfecte accessoires heeft!

Veel plezier met het online spelen van de Extreme Makeover: Harley Edition op Prinsy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Makeover Games van Prinxy.app proberen:

  1. Extreme Makeover  
  2. Ellie: Maskne Gezichtsverzorging
  3. Extreme make-over: Ellie-editie