Het verhaal over Strawberella

Strawberella is het epische aankleedspel waar je deze zomer op hebt gewacht! Het is bestrooid met zoete roze tinten, lekkere glinsterende aardbeien, tal van make-upopties en meisjesachtige accessoires die je creativiteit op alle niveaus zullen testen. Ben je klaar om het te spelen, dames?

Geïnspireerd door de dromerige Lirika Matoshi's jurk die viraal is gegaan op elk social media-platform en door ons geweldige Prinxy-team is veranderd in een OMG-stuk van de game, is de Strawberella-game de aankleedgame die je uit je dagelijkse leven haalt en neemt je mee in een wereld van prinsessen waar suikerspintinten, verse aardbeien en glitters de toon zetten in de mode. Daarna kruip je in de schoenen van een super getalenteerde visagist en in die van een bekwame modeadviseur die de dromerige look van ons meisje compleet maakt met de beste selectie make-up en accessoires.

Laten we beginnen met de taak van modeontwerper , een uitdaging die je creativiteit naar een hoger niveau zal tillen terwijl je je jurk met aardbeienprint maakt. In het Strawberella- modespel voor meisjes stellen we je vier categorieën ter beschikking waarmee je de dromerige aardbeienjurk kunt maken. Kijk door de selectie korsetten en kies je favoriete stijl voor het bovenste deel van de jurk, en combineer het dan met een gaasachtige rok en je favoriete mouwstijl. Sleep er vervolgens blitse aardbeien overheen. Voeg er gewoon zoveel toe als je wilt en verander deze prinsesachtige aardbeienjurk in een zoete, dromerige jurk.

Ben je klaar voor wat meer? Het is tijd om te ontdekken welke make-upstijl deze dromerige look compleet zou maken. Ons team heeft veel blozende roze tinten uitgekozen om mee te spelen terwijl je naar het tweede niveau gaat in dit leuke make-upspel voor meisjes. Mix en match de verschillende roze tinten zoals jij dat wilt en creëer een zachte, op meisjes geïnspireerde make-uplook voor schattige Gigi om vandaag te dragen. Last but not least, wees haar modeadviseur en maak de zoete roze look compleet met de juiste accessoires. Ga voor strohoeden, gouden sieraden en een ratan portemonnee voor een unieke zomerse look.

Veel plezier met het spelen van het Stawberella- aankleedspel online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je deze game leuk vindt, kun je ook andere Fashion Games van Prinsy.app proberen:

  1. Holografische Trends
  2. Prinsessen neonmode
  3. Downtown Doodle-mode