Barbie kern on Prinxy

Barbie kern spelen op Prinxy

Het verhaal over Barbie kern

Er is een nieuwe trend in de stad en jullie meiden zullen er dol op zijn, want het draait allemaal om felroze en kauwgom. De meisjesachtige mode-esthetiek geïnspireerd door Barbie's glamourwereld is het centrale thema in dit gratis te spelen aankleedspel waar jullie dames dol op zullen zijn. Kom en doe mee met lieve meid Ellie in het Barbiecore -aankleedspel voor meisjes en ontdek de verslaving van ons meisje aan felroze outfits en help haar zich te verkleden voor een leuke dag!

Maar voordat je in Ellie's selectie van eye candy-outfits duikt, maak je klaar om eerst aan je vaardigheden als visagist te werken. Barbie heeft niet alleen een moment in mode maar ook in schoonheid, en in ons online make-upspel voor meisjes, kun je de liefste Barbiecore-geïnspireerde make-uplooks creëren die alle hoofden doen draaien terwijl ze over straat lopen. Felroze oogschaduw, gladde roze lipgloss, krachtige roze blos en zelfs enkele felroze tinten zullen je helpen omgaan met Ellie's superlieve poppenlook. Dan kun je het afmaken met zwarte mascara en sprankelende face jewels. Nu je weet dat je deze pop-achtige make-uptrend kunt rocken, maak je klaar om door de brede selectie kledingstukken en accessoires hieronder te bladeren om meer Barbiecore-inspiratie te bekijken.

Barbiecore is op dit moment TikTok's nieuwe favoriete haar-, make-up- en nagelesthetiektrend, en Ellie's doel is om de modetrends te bedekken met haar roze-op-roze modieuze outfits. In dit modespel voor meisjes kun je hier twee kleurrijke outfits voor onze mooie dame maken. Voor de eerste mag je Ellie helpen haar casual look te kiezen door kleding en accessoires in verschillende roze tinten te mixen en matchen. Hiervoor kun je kiezen voor crop tops en minirokjes of je favoriete designerjurk uitkiezen die ze vandaag kan dragen. Maak vervolgens Ellie's outfit glamoureus met sprankelende sieraden, zonnebrillen en mooie tassen. Ben je klaar voor wat meer?

Terwijl je doorgaat met het spelen van ons kleurrijke aankleedspel   voor meisjes duik je in Ellie's sportief-chique kledingcollectie, geïnspireerd op Magot Robbie's opvallende rolschaatsmeisjeslooks uit de film Barbie. Ze gaat rolschaatsen in het centrum en als trendsetter moet ze er op haar best uitzien. Ga vervolgens verder met de tweede mode-uitdaging die we voor je hebben voorbereid in het Barbiecore-aankleedspel, en deze keer veel plezier met het combineren van je favoriete bodysuit met de meest kleurrijke gymshorts waarmee je een adembenemende zomerlook voor ons meisje kunt creëren . Maak je selectie compleet met de juiste sportief-chique accessoires en een cool paar rolschaatsen.

Veel plezier met het spelen van de Barbiecore TikTok   spel voor meisjes   online op Prinsy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere TikTok-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. TikTok-supermodellen
  2. TikTok Urban-outfits
  3. TikTok gevlochten kapsels